JUST NU: AIK sparkar tränaren igen – han tar över

För andra gången den här säsongen sparkar AIK tränaren. Krislaget har gjort klart med en nygammal tränare – igen.
– Det kändes som en självklarhet att hjälpa till, säger Roger Melin.

AIK sparkar tränaren för andra gången den här säsongen. Nu är det Bobo Simensen som får lämna krislaget inför avslutningen. Tillbaka i båset är nygamle tränaren Roger Melin, som nyligen fick sparken av Leksand. Kontraktet är skrivet för resten av säsongen.

– Vi hoppas detta medför en nytändning och att samtliga i laget tar fram en stolthet och en kunskap vi vet att truppen besitter till de sista matcherna på säsongen, säger Anders Gozzi, sportchef i AIK till klubbens hemsida.

Lämnade AIK

Den nu 63-årige tränaren lämnade AIK under uppmärksammade former 2017, nu ska han rädda kvar krisklubben i Hockeyallsvenskan är det tänkt.

– Det kändes naturligt att försöka vara delaktig och jag ska göra det jag kan för att hjälpa till, säger han till klubbens hemsida och fortsätter:

– Jag har varit med vid liknande situationer tidigare där det varit en stor press på laget och jag kan förhoppningsvis bidra med att få in ett lugn i truppen och försöka hitta en glädje.

Första träningen imorgon

Imorgon håller Melin sin första träning med AIK för den här sejouren. Han har varit tränare i klubben två gånger tidigare. När han var i Leksand uttryckte Melin en trötthet på ishockeyn och att vara tränare. Något som nu verkar som bortblåst när han är tillbaka i AIK-båset.

– Det ska bli kul att få vara med i båset igen. Man får en kick av att vara med, sedan är läget för laget prekärt men vi ska göra det bästa av situationen, säger han.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN