I eftermiddag avgörs det vilka som spelar playoff 2 och vilka som får ta sommarlov. Här kan ni finna alla webbsändningar.
Vi har kommit fram till avgörandet i playoff 1 och Hockeyettan-finalen. Den tredje matchen i bäst av tre spelas i eftermiddag. Här finner du vilka som sänder de avgörande matcherna. 

Under gårdagen spelades samtliga returmatcher i Hockeyettans playoff 1. Det blev nästan idel segrar för lagen som var tvungna att vinna. Strömsbro var det enda laget som inte lyckades vända matchserien och förlorade mot Troja/Ljungby med hela 0-7. Därmed åkte Gävlelaget ur och får slipa på formen till nästa säsong i stället. Nedan kan ni se vilka som sänder de avgörande matcherna.

Även Hockeyettan-finalen mellan Väsby och Halmstad kommer att bli en rysare. Efter 1-0 till Väsbylaget nere i Halmstad tidigare i veckan blev det revansch i går. Där segrade Hallänningarna med 5-2. I eftermiddag blir det klart vilket lag som tar direktplatsen till Kvalserien. Där väntar AIK sedan tidigare från Hockeyallsvenskan.

Förloraren av Finalen går in i Playoff 2. Där väntar förutom dagens segrare i playoff-matcherna även Mariestad, Huddinge, Hudiksvall och Borlänge. I morgon klockan 12:00 väljer de rankade lagen sina motståndare i Hockeyettans tv-sändning. Här kan du se sändningen helt gratis.

Eftermiddagens matcher – de sänder 

Klicka på matchen för att komma till sändningen

16:00 Väsby IK – Halmstad HK
16:00 Bodens HF – Tegs SK Hockey
16:00 Östersunds IK – Kiruna AIF
16:00 Kallinge-Ronneby IF – Vimmerby HC
16:00 Tranås AIF – Piteå HC
16:00 Lindlövens IF – Visby/Roma HK
16:00 Nybro Vikings IF – Nyköpings SK

 

Kommentarer

Kommentarer