Foto: Bildbyrån

AIK har redan hunnit med en rad nyförvärv till nästa säsong. Nu är det fler på väg. Till och med augusti har man två nya spelare som tränar med laget.

Efter att man gjort klart med flertalet spelare sedan säsongens slut så är två nya på väg in. Det är två backar som kommer att få vara på try-out med laget till och med augusti.

Två skridskostarka spelare

Den första heter Albin Johansson och spelade senast i Division ett och IFK Arboga där han varit lagkapten. 21-åringen fick även testa på spel i HockeyAllsvenskan i både topplaget, och sedan uppflyttade, Mora samt nedflyttade Västerås, den senaste säsongen.

– Albin är en skridskostark back som spelar ett uppoffrande spel för laget, säger sportchefen Anders Gozzi till klubbens hemsida.

Den andra är 27-årige Robin Axbom och kommer senast från spel i Norge. Där han representerat Stjernen Hockey under tre säsonger och har snittat mer än en poäng varannan match.

– Det är en skridskostark tvåvägsback som har offensiva kvaliteter och ett bra skott, berättar Gozzi.

Flera klara sedan tidigare

Arbetet inför nästa säsong har fortgått sedan matchserien mot BIK Karlskoga tog slut. Sedan dess har man förstärkt laget med flertalet spelare. På målvaktssidan har Erik Källgren anslutit, bland backarna har man redan gjort klart med fyra nya och så har den tidigare Skellefteå-forwarden Henrik Marklund anslutit.

Allt om laget, spelarna som värvats och lämnat kan ni läsa mer om HÄR.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer

Scandic