Dagens elitmatcher 10 oktober – så ser du dem

Dagens elitmatcher 10 oktober är 15 till antalet och samtliga matcher streamas på webben. Så här ser du matcherna, det är spridda nedsläppstider idag.

15 matcher som streamas, där är dagens elitmatcher 10 oktober 2020. Det är många intressanta matcher idag, några klassar vi som något hetare än andra.

Toppmöte

SHL bjuder på ett riktigt toppmöte i Ängelholm mellan Rögle och Örebro, den matchen och tre andra startar klockan 15.15.

En match som många trodde skulle vara ett toppmöte är matchen mellan HV71 och Färjestad. Istället är det ett bottenmöte, det samma gäller matchen Linköping mot Leksand. Båda de matcherna startar 18.00. Samtliga SHL-matcher sänds på C More.

Första förlusten

Igår åkte Brynäs på den första förlusten på säsongen mot Linköping. Kan Gävlelaget studsa tillbaka när Djurgården kommer på besök? Kan Linköping ta sin tredje raka seger i bortamatchen mot Leksand? Även matcherna från SDHL sänds hos C More.

Första segern?

Modo har endast spelat en match i säsongens Hockeyallsvenska. Nu är det dags att vinna poå hemmaplan när Almtuna kommer på besök. Topptippade laget behöver en seger även om det bara är andra matchen på säsongen. Matchen i Hockeyallsvenskan sänds på C More.

Toppmatch

Även Hockeyettan norra har en toppmatch på schemat, både Örnsköldsvik och Boden har startat säsongen med två raka segrar och för något av lagen kommer säsongens första förlust. Kommer något av Kirunalagen att ta säsongens första seger? I matchen Kiruna AIF mot Sundsvall kommer något lag att ta första segern. Matcherna i Hockeyettan streamar du på Hockeyettan Live.

SHL

15.15 Luleå – Brynäs
15.15 Växjö – Skellefteå
15.15 Rögle – Örebro
15.15 Djurgården – Oskarshamn
18.00 Linköping – Leksand
18.00 HV71 – Färjestad

SDHL

15.00 Brynäs – Djurgården
15.00 Leksand – Linköping
15.30 AIK – HV71
17.30 SDE – Göteborg

Hockeyallsvenskan

17.30 Modo – Almtuna

Hockeyettan Norra

15.00 Örnsköldsvik –Boden
16.00 Teg – Kiruna IF
16.00 Kiruna AIF – Sundsvall
16.00 Kalix – Östersund

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN