BEKRÄFTAT: Doldisen blir ny sportchef i AIK

Christoffer Malm blir ny sportchef i AIK efter att Anders Gozzi tackat för sig. Närmast kommer Malm från Rögle där han varit assisterade sportchef till Chris Abbott.
– Jag har fått ett erbjudande jag inte kan tacka nej till, säger Christoffer Malm.

Doldisen Christoffer Malm tar över som ny sportchef i AIK efter Anders Gozzi som tackar för sig efter den här säsongen. Den 30 april tar Malm över den anrika Solnaklubben med sju SM-guld i bagaget.

– Det har varit ett rent nöje att få vara med på den här resan att etablera Rögle i SHL. Men jag har fått ett erbjudande som jag inte kan tacka nej till, jag ser fram emot utmaningen som väntar och ser det som ett nästa steg i min egen utveckling, både i min yrkesroll och som privatperson. Och vem vet, kanske våra vägar korsas igen i framtiden, säger Christoffer Malm till Rögles hemsida.

Ser gärna samarbete mellan klubbarna

Malm hoppas nu att ett samarbeta ska växa fram mellan klubbarna.

– Jag hoppas vi kan fortsätta vårt samarbete på något sätt framöver, säger han.

AIK har jobbat hårt för att hitta en ersättare till Gozzi, som nu fortsätter på annat sätt inom klubben.

– Vi har drivit en rigorös och noggrann rekryteringsprocess och haft ett flertal mycket kompetenta kandidater att välja på. Christoffer besitter väldigt många av de egenskaper och kvalitéer som vi eftersökt i en ny sportchef, säger Anders Olson, vd i AIK Hockey till klubbens hemsida och fortsätter:

– Han har varit en betydande del i att skapa den framgång och imponerande utveckling som Rögle genomgått de senaste åren. Christoffer står för ett modernt och nytänkande ledarskap som jag är övertygad om att AIK Hockey kommer att få stor nytta av framöver.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN