Foto: Bildbyrån

Spelare har kommit och gått under våren. En har det bara ryktats om. Det har inte saknats intresse men nu står det klart att nyckelspelaren förlänger.

AIK har tappat spelare som Jonathan Andersson till Örebro och Michael Lindqvist till Färjestad. En spelare som också ryktats till Örebro är Lindqvists radarpartner från den senaste säsongen, Daniel Olsson-Trkulja. Nu står det dock klart att han stannar i “Gnaget”.

Var på väg bort

Det ryktades en hel del kring AIK:s succéduo Lindqvist och Trkulja. De båda ryktades till SHL och “Linkan” blev klar för spel i Färjestad. Sedan har Stockholmaren inte sagt mer än att det är i SHL han vill spela med AIK.

– Det är så klart att jag vill spela i SHL med AIK, sade “Trucken” tidigare.

Nu står det klart att han blir kvar i klubben.

Känner för klubben

Den 26-årige nyckelspelaren gjorde förra säsongen 41 poäng på 55 matcher och är fostrad i AIK. Han påpekar mer än gärna att han är glad att stanna i klubben i hans hjärta och målet är glasklart.

– Det är väldigt roligt att få representera AIK som är klubben i mitt hjärta. Det ska bli fantastiskt roligt, säger Daniel Trkulja till AIK:s hemsida och fortsätter:

– Vi ska göra en bättre säsong än senast. Vi måste försöka vara jämnare genom hela säsongen – då kan det bli riktigt bra.

Gozzi nöjd med förlängningen

Sportchefen Anders Gozzi är glad att “Trucken” skrivit på för ytterligare ett år och berömmer hans offensiva egenskaper.

– Det är en poängstark forward som med sin stora talang kommer att bidra mycket i det offensiva spelet.

Annonser

Kommentarer

Kommentarer