AIK:s förstasexa i glas – en hyllning till hjältarna

AIK lanserade i och med hyllningen till Rolf ”Råttan” Edberg en kollektion glas, en hyllning till hjältarna som fått sitt nummer pensionerat i klubben.
– Glasen är framtagna som en hyllning till de spelare som fått sina nummer upphissade, säger Linda Segui till Hockeybladet.

I samband med hyllningen av Rolf ”Råttan” Edberg den 15 februari på Hovet, så lanserade klubben kollektionen glas framtagna som en hyllning. Glasen finns att köpa i både öl och whisky format. Förutom till Rolfs ära så vill AIK även hylla flera andra legendarer. Linda Segui är VIP-ansvarig i AIK. Hon berättar för Hockeybladet om hyllningsglasen.

– Glasen är framtagna som hyllning till AIK-legendarer som har fått sina nummer upphissade i Hovets tak, säger Linda Segui.

AIK:s förstasexa i glas - en hyllning till hjältarna
Foto: AIK Hockey

Förutom att Rolf Edberg fått sitt nummer upphissat, är även hyllningskollektionen till fem andra spelare. Dessa spelare är Leif ”Honken” Holmquist, Bert Ola Norlander, Peter Gradin, Mats Thelin och Leif Holmgren.

– AIK har länge funderat på ett bra sätt hur vi ska hylla våra hjältar, förklarar Linda Segui och fortsätter:

– Då bestämde vi oss att ta fram ett sett av öl och whiskyglas med den AIK-femma  som har hissats upp i taket. i tänkte att det var ett fint sätt att hylla de, säger hon.

Glaskollektionen kostar 1 499 kronor.

Det är ganska mycket pengar för setet, hade ni kunnat gå ner i pris?

– Vi tycker att det är ett bra pris med fina glas, som dessutom är graverade med spelarnas autografer.

Beställ glaset här>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN