AIK lånar SHL-back

AIK har skadeproblem på backsidan. Nu väljer klubben att agera. Man plockar in den 23-årige backen Joakim Lilliehöök från Mora på lån. Lånet sträcker sig till den 23:e december.
– Det vi får in är en Stockholmskille med bra attityd och är som en stark defensiv pjäs, beskriver AIK:s sportchef Anders Gozzi sin nya back.

Utifrån det rådande skadeläget på backsidan väljer klubben nu att ta in ytterligare spelare för att förstärka truppen. Senast i raden Mora-backen Joakim Lilliehöök som ansluter till AIK på ett lån som sträcker sig fram till den sista december.

– Simon Fernholm och Eric Norin är just nu osäkra kort och det gör att vi lånar in Joakim Lilliehöök från Mora. Det vi får in är en Stockholmskille med bra attityd och som är en stark defensiv pjäs, säger Anders Gozzi i ett pressmeddelande.

Backen får vänta på sin SHL-debut. Den här säsongen har han lidit av en hjärnskakning, som hållit honom borta från spel. Han kommer istället att spela sin första tvlingsmatcher med AIK och därefter tas ett nytt beslut om hans framtid.

– Joakim har spelat tre matcher med juniorlaget i Mora och är nu frisk och tränat för fullt med laget senaste veckorna, berättar Anders Gozzi om backens status.

Förra säsongen spelade Lilliehöök 51 matcher för Mora i HockeyAllsvenskan. På dessa matcher noterades han för 3 poäng och +8 i plus/minus statistiken.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN