RYKTE: KHL-stjärna till Djurgården

Djurgården har kontakt med backstjärnan Staffan Kronwall som har utgående kontrakt och ser över sina planer inför nästa säsong.

 

Staffan Kronwall är inne på sjätte säsongen med Lokomotiv Yaroslavl där han sedan tre säsonger tillbaka är lagkapten. Kronwall siter på ett utgående kontrakt med klubben och har inte bestämt sig ännu för vart han ska spela nästa säsong. Hittills har de blivit 26 poäng på 41 spelade matcher och runt nyår ska ett beslut om framtiden vara taget.

– Nej, inte alls faktiskt. Det börjar bli dags. Runt nyår brukar det vara dags att ta funderingen och se vart det bär åt. Det börjar närma sig i alla fall. Säger han i intervju med HockeyNews.

Får se vart det landar

Djurgårdscentern Andreas Engqvist spelade tillsammans med Staffan Kronwall under Channel One cup där han även stod för ett mål. Och samtidigt som OS-genrepet var igång så la Engqvist ut lockbete för att få hem sin landslagskompis till Djurgården kommande säsong.

– Det är väl ”Engan” (Djurgårdens Tre Kronor-center) som jag pratar med lite. Han är värvningsansvarig, hehe, säger Kronwall och ler. Men jo, jag har haft kontakt med ”Engan” och Jocke (Djurgårdens sportchef Joakim Eriksson) och vi ska höras igen och får se var det landar.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN