KLART: Stjärnan lämnar SHL för NHL

Idag stod det klart att stjärnforwarden lämnar SHL-laget och flyttar utomlands. Med sin stora framgång under den gångna säsongen blir det ett tungt tapp för klubbens lagbygge inför kommande säsong. 

Idag kunde det bekräftas att stjärnan lämnar SHL för spel i NHL nästa säsong. Det handlar om Örebros poängstarke forward Mathias BroméMathias Bromé som kom till klubben inför den gångna säsongen.

Stjärnan lämnar SHL för NHL

Örebro kunde idag bekräfta på sin hemsida att klubbens stjärnforward Mathias Bromé lämnar klubben för att försöka slå sig in NHL. Bromé representerade Örebro under 52 matcher och gjorde totalt 43 poäng och var lagets bästa poänggörare.

– Jag vill passa på att tacka alla fans och alla i Örebro Hockey för den här tiden. Jag har haft ett fantastiskt år i klubben och jag och min sambo har trivts otroligt bra. För mig är det ett pojkdröm att få chansen i NHL och det blir ett äventyr som jag känner mig redo för. Örebro Hockey har något väldigt bra på gång och jag önskar klubben och fansen all lycka framöver. Jag hoppas vi ses i Behrn Arena igen, säger Mathias Bromé på klubbens hemsida

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN