Svensken skriver jättekontrakt i NHL

Den förre Brynässpelaren gör succé. Nu skriver han ett jättekontrakt i NHL med Anaheim Ducks. Kontraktet är på fem år, och blir officiellt den 1 mars, enligt SportExpressen.

Den förra Brynässpelaren Jacob Silfverberg, 28 har efter många förhandlingar skrivit på ett jättekontrakt med Ducks. I söndags berättade han för SportExpressen han att han hoppades förhandla till ett fem års kontrakt.
– Det här blir mitt sista kontrakt i NHL och jag vill stanna här i Anaheim, så jag hoppas vi kan komma överens om minst fem år, sa Silfverberg efter matchen mot Washington.
Silfverberg och hans Anaheim hade en bra dag på jobbet och vann med 5-2. Silfverberg själv blev tvåmålsskytt i den matchen.

Vunnit tre av fyra matcher

Den nya lönen för Silfverberg kommer att ligga på5,25 miljoner dollar per säsong. Det motsvarar cirka 47,3 miljoner i svenska kronor. Anaheim Ducks sprakade för ett tag tränaren Randy Carlyle. In kom istället Anaheim general manager Bob Murray. Anaheim har efter tränarbytet haft en bra period med tre vinster på de fyra senaste matcherna.
– Det känns som vi hittat tillbaka och det känns verkligen, som vi kan nå play off nu, säger Jakob Silfverberg till SportExpressen.

Läs mer om NHL>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN