NYLANDER: ”Det är Toronto som gäller”

Den 3 oktober drar årets NHL-säsong igång och William Nylander kontraktsförhandlingar med Toronto är inte löst än. Nu bekräftar William Nylander för Hockeybladet att en lösning är nära förestående.
– Det kommer att lösa sig, säger William Nylander till Hockeybladet.

William Nylander bekräftar att förhandlingarna med Toronto Maple Leafs går framåt och förra årets VM-hjälte för Tre Kronor ser ut att stanna i hockeyns huvudstad även den kommande säsongen.

– Det är Toronto som gäller, jag ser fram mot att spela där en säsong till, säger William Nylander när Hockeybladet träffar honom i Stockholm på onsdagseftermiddagen.

Toronto bekräftar

William Nylanders kontrakt med Toronto Maple Leafs gick ut i somras och förhandlingar om ett nytt kontrakt pågår för fullt. Enligt uppgifter vill Nylander ha åtta miljoner dollar per såsong för att skriva på det nya kontraktet. Maple Leafs å sin sida vill inte lägga mer än mellan sex och sju miljoner dollar per säsong för svensken.

Då inget kontrakt är påskrivet än har fått spekulationerna om en trejd, något som Kyle Dubas general manager i Toronto tillbakavisar skarpt.

– Jag skulle inte göra mitt jobb om jag inte tog emot samtal från lag om Nylander, men jag kan lova att vi inte har några planer på att byta bort honom, säger Dubas till Sportsnets Prime Time.

Ikonen röt till

Torontoikonen Börje Salming irriterade sig på den utdragna kontraktssituationen och sa i Expressen att han skulle ringa upp Nylander. Något samtal har inte kommit till 22-åringen.

– Nej, han har inte ringt.

Nylander är inte orolig, även om han är kvar hemma i Sverige och säsongen startar nästa vecka. Det ska helt enkelt lösa sig med klubben.

– Det är Williams agent som sköter förhandlingarna med Toronto. Han gör ett bra jobb, flikar Michael Nylander, pappa till William, in till Hockeybladet.

Toronto inleder säsongen 4 oktober hemma mot Montreal.

Läs mer om NHL>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN