NHL-laget förbjuder det populära TV-spelet

Vancouver Canucks förbjuder det populära TV-spelet Fortnite på lagets resor under säsongen. Och man skyller delvis förra säsongens dåliga resultat på spelet i sig.
”Det är slöseri med tid, säger Bo Horvat i intervju med TSN.

Nu är det färdigspelat för Vancouver Canucks. I alla fall på lagets bortaresor. Spelet fortsätter på isen såklart men i bussen och på hotellrummet är det stop. Laget förbjuder det populära TV-spelet Fortnite.

”Yeah, tha´s Fortnite definitely a no-go on the road. No more Fortnite. No more bringing videogames on the road. It´s strictly team meals, team dinners, and hanging out with the guys. So we put an end to that”. Bo Horvat.

Förra säsongens resultat skyller man delvis på TV-spelandet och att kemin i gruppen var splittrad. Nu tar man alltså bort spelandet och väljer att fokusera på gruppen och frågan är om det inte kommer fler lag som tar efter Canucks. 

Laine skeptisk

En som ställer sig frågande är Patrik Laine som själv spelar en del TV-spel. Han säger att det är ett enkelt sätt att skylla ifrån sig på förra årets dåliga resultat. Men samtidigt meddelar han att om Winnipeg själva börjar spela dåligt så finns det chans att lagets playstations plockas bort.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN