Legendaren gör sig redo för sin 31:a (!) seniorsäsong

Han vägrar ge upp sin karriär som ishockeyspelare. Idag klev legendaren på is och gör sig redo för sin 31:a seniorsäsong i nuvarande klubben Rytiri Kladno i tjeckiska andra ligan. Vi talar givetvis om  evighetsmaskinen Jaromir Jagr.
Jaromir Jagr fortsätter att imponera på en när han idag klev på is för att göra sig redo för ännu en säsong i sin långa och framgångsrika karriär. Trots att NHL-karriären är över fortsätter den 46-åriga hockeystjärnan spela hockey i nuvarande klubben Rytiri Kladno i tjeckiska andraligan. Där han äger 70 procent av klubben. Jagr anslöt till Kladno i slutet av förra säsongen när han lämnade NHL och Calgary Falmes.

-Vem gillar inte en utmaning? Jag förväntade inte mig inga mirakel, men jag är glad att jag överlevde träningen, säger 46-åringen till hokey.idnes.cz och fortsätter:

-Jag ska göra mitt bästa och jag tror det kommer bli bättre för varje dag. Innan säsongen tror jag att jag ska vara redo att spela matcher. Det är min plan, fortsätter Jagr.

Näst bäst i NHL-historien

Totalt har Jaromir Jagr gjort 1868 poäng som gör han två:a på den totala poängligan bakom Wayne Gretzky. Han är också den som har gjort tredje flest matcher någonsin på 1733 NHL-matcher, bara Gordie Howe och Mark Messier har gjort fler.

 

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN