HOCKEYALLSVENSKAN: NHL-förstärkning till Almtuna

Almtuna får en fin NHL-förstärkning i upptakten av den Hockeyallsvenska säsongen. Gustav Lindström lånas in från Detriot Red Wings.
– Det ska bli kul att starta upp Hockeyallsvenskan, säger Gustav Lindström.

Det blir en fin NHL-förstärkning till Almtuna i början av Hockeyallsvenskan. Backen Gustav Lindström lånas in från Detriot Red Wings. Tanken är att han ska vara i Uppsalalaget tills november då NHL-campen drar igång.

– Superkul att Gustav Lindström startar serien med oss. Gurra är en allround back med riktigt bra händer och ett bra skott, säger Björn Danielsson sportchef i Almtuna till klubbens hemsida och fortsätter:

– Självklart blir det en stor tillgång för laget att ha med honom i starten av säsongen. Dessutom är det en riktigt skön kille att ha i omklädningsrummet där han bidrar med mycket energi.

Spelat i klubben

Den 21-årige backen med Östervåla som moderklubb har spelat i Almtuna tidigare. Han seniordebuterade i klubben säsongen 2016/2017. För två säsonger sedan lämnade han för Frölunda där han blev svensk mästare. Under förra säsongen blev det 16 NHL-matcher och 45 AHL-matcher i Detriot Red Wings organisation.

– Tanken var att jag precis som förra året skulle få vara med här och träna lite innan jag åker över. Nu när det går att lösa att jag får spela lite matcher också det gör det bara ännu roligare, säger Gustav Lindström till Almtuna hemsida och fortsätter:

– Det ska bli kul att starta upp Hockeyallsvenskan och jag hoppas att vi kan göra några bra matcher, hjälpa Almtuna att ta några poäng och komma upp i tabellen innan jag drar. Jag har några gamla kompisar som spelar här så det ska bli riktigt kul. Man har ju spelat här i fyra år så det är kul att vara tillbaka.

Här följer du Almtunas lagbygge inför säsongen 2020/2021.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN