ENSTRÖM: ”Finns bara en klubb utanför NHL”

Den första juli blev Tobias Enström unrestricted free agent. Då kontraktet med Winnipeg Jets gick ut. Frågan kvarstår vart han tar vägen. Blir det inte spel i NHL så finns bara en klubb för 33-åringen.

Tobias Enström står fortfarande utan kontrakt och Modofansen hoppas på att han väljer att flytta hem. Och enligt huvudpersonen själv så finns det bara ett alternativ om han väljer att lämna NHL. I en intervju med Hockeypuls säger 33 åringen:

-Det är ingen hemlighet att jag och Camilla trivs jättebra i Ö-vik och för mig finns det bara en klubb utanför NHL och det är Modo Hockey. Han fortsätter:

Jag såg att sportchefen sagt att det enda Modo kan erbjuda är ”bara” Örnsköldsvik, men för mig är det inte ”bara”. Det betyder väldigt mycket för beslutet som kommer. Det kommer bli några intressanta veckor framöver.

Stanley Cup lockar

Det finns intresse för Enström från en del klubbar och än har han inte skrivit under något kontrakt. Önskan finns fortfarande att vinna Stanley Cup. Och ska det bli en fortsättning så är det i en klubb som har chansen att vinna. Ett beslut om framtiden kommer innan sommaren är över. Så Modofansen får fortsätta drömma några veckor till.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN