BEKRÄFTAT: Robin Lehner lämnar Chicago Blackhawks

0
408
BEKRÄFTAT: Robin Lehner lämnar Chicago Blackhawks
Foto: Bildbyrån
Svenskmålvakten bytte klubb så sent som förra säsongen. Kort innan transferfönstret stängde kom beskedet. Lehner lämnar NHL-laget Chicago Blackhawks för spel längre väster ut. 

Minuten innan transferfönstret stängde kunde journalisten Elliotte Friedman bekräfta på sin twitter att svenske målvaktsstjärnan Robin Lehner, som tidigare spelat i klubbar som Buffalo, Ottawa och New York Islanders, lämnar Chicago för spel längre väster ut.

Lehner lämnar Chicago Blackhawks

Robin Lehner är klar för en ny klubb. Detta kan journalisten Elliotte Friedman bekräfta på sin twittersida. Lehner lämnar sin gamla klubb för spel i Vegas Golden Knights. Lehner, som tidigare spelat i klubbar som Buffalo, Ottawa och New York Islanders i NHL samt Frölunda i som junior är med det urvalet klubbar i bagaget en mycket välmeriterad målvakt.

Bill Masterson Memorial Trophy 

När Lehner tidigare spelade för New York Islanders stod han för en succésäsong och hyllades stort av sin omvärld. Han prisades med såväl William M Jennings Trophy ( ett pris som tillfaller den målvakt i det lag som släppte in minst antal mål i grundserien) samt Bill Masterson Memorial Trophy (ett pris som tillfaller den spelare som under grundserien visat sportsmannaanda och engagemang)

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

tolv + nitton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.