AGENTEN: ”Zetterberg har inte bestämt sig”

Henrik Zetterberg har kontrakt med Detroit Red Wings till säsongen 2020/21. Detroit har dock inte hört något om svenskens framtid i klubben. Zetterberg har helt enkelt inte bestämt sig om det blir fortsatt spel eller inte. 
– Han har inte bestämt sig om han fortsätter eller inte, säger Zetterbergs agent Gunnar Svensson till Hockeybladet.

Henrik Zetterberg har 15 säsonger i NHL bakom sig. Och har de senaste sex varit lagkapten åt klubben. Det råder osäkerhet kring Zetterbergs framtid i klubben. Detroit har inte hört något från honom men tror att han kommer fortsätta spela. Hockeybladet når Henrik Zetterbergs agent Gunnar Svensson som är försiktig om svenskens framtid. Om du vill spela på NHL den här säsongen kan du nyttja din bonuskod Bet365, när du ska spela.

-Jag tror helt enkelt inte att han har bestämt sig, ännu. Det har varit en del skadeproblem som med ryggen. Det är omöjligt att svara på hur det blir för det kan man inte veta som det är nu. Han har helt enkelt inte bestämt sig.

Stänger dörren till SHL

För ett par år sedan så började spekulationer att Zetterberg var på väg tillbaka till SHL. Då paret Zetterberg köpt hus i Ängelholm. En comeback i SHL kommer det inte bli för Zetterberg om han väljer att fortsätta sin karriär.

-Om Henrik Zetterberg väljer att fortsätta spela så blir det i Detroit, inget annat är aktuellt, avslutar Zetterbergs agent Gunnar Svensson till Hockeybladet.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN