Efter ryktena – nu köps målvakten ut från sitt kontrakt

0
1116
Foto: Bildbyrån

Han har länge ryktats vara på väg bort från sin KHL-klubb. Nu är det bekräftat att Niklas Svedberg köps ut från sitt kontrakt med Salavat Julajev, trots ett år kvar på kontraktet.

Det är inte många som missat att den tidigare Brynäsmålvakten. Niklas Svedberg, har varit på väg bort från sin KHL-klubb. Idag bekräftade lagets general manager att så blir fallet.

– Vi avslutade kontraktet. Vi har redan formellt gjort klart med honom, men ligan förbjuder oss att kommentera affären eftersom den ännu inte är officiellt formellt godkänd, säger han i en TV-intervju som allhockey.ru hänvisar till.

Ryktats vara aktuell för SHL

Målvakten som hade en tuff säsong har tidigare ryktats vara aktuell för SHL och härom dagen rapporterade HD.se att Rögle är intresserade av 27-åringens tjänster. Något som klubbens VD, Marcus Thuresson kunde bekräfta till tidningen.

Salavat Julajev verkar redan ha hittat en ersättare till Svedberg. Enligt uppgifter till den ryska tidningen Championat, har klubben gjort klart med den tidigare NHL-ettan, Ben Scrivens.

Kommentarer

Kommentarer

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

10 + fjorton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.