JUST NU: HV71-ikonen har fått sparken

Det blev bara två månader som huvudtränare i KHL för HV71-ikonen Fredrik Stillman. Nu meddelar klubben på sin hemsida att man brutit samarbetet.

 

Fredrik Stillmans tid som huvudtränare i KHL blev en sejour på två månader. Nu meddelar hans klubb Admiral Vladivostok på lagets hemsida att man väljer att ge uppdraget som huvudtränare till Andrej Razin. Samtidigt så meddelar klubben att man bryter med Fredrik Stillman som varit i klubben sedan 2015.

– Först och främst vill jag säga tack till den tidigare tränarstaben under ledning av Fredrik Stillman. De hade lite otur, men de arbetade hårt för klubben och laget ett tag och de gjorde sitt arbete bra. Jag önskar dem framgång i sina hårda coachningsaktiviteter, säger Admiral Vladivostoks vd Zairbek Jusupov till klubbens hemsida.

Har fått nytt jobb

I intervju med Jönköpings-Posten så ska det vara ett gemensamt beslut att bryta kontraktet. Det ska bland annat handla om den ekonomiskt svåra situation Vladivostok befinner sig i. Klubben har haft svårigheter att bland annat ge ut löner till spelare. Samtidigt meddelar Stillmans agent Joakim Persson att det finns en speciell anledning till att beslutet kom idag.

– Han har fått ett nytt jobb som kommer att bli officiellt i morgon (fredag). Mer än så kan jag inte säga.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN