VM 2019: Bröderna Kempe vill spela i samma kedja

0
647
Foto: Tomas Hedlund
Under tisdagens match mellan Djurgården och Frölunda befann sig bröderna Adrian och Mario Kempe i Globen. För att heja fram sitt Djurgården. Hockeybladet fick en pratstund med bröderna som snart spelar VM tillsammans. 

Djurgården kvitterade under tisdagskvällen matchserien mot Djurgården till 1-1. Stockholmarna vann matchen med klara 5-1 och Adam Reideborn fortsätter storspela i Djurgårdskassen efter återkomsten, sedan han blev pappa. Efter förlustmatchen senast så var har inte direkt orolig utan mer säker påa tt laget skulle studsa tillbaka hemma i Globen.

– Vi vet att vi är ett starkt lag och ligga under med 1-0 gjorde vi både i kvarten och semin så vi vill studsa tillbaka och göra en jättematch framför fansen, sa Reideborn till Hockeybladet efter förlusten.

Bröderna Kempe hejade fram Djurgården

På plats i Globen fanns Mika Zibanejad, New York Rangers och bröderna Adrian och Mario Kempe. Adrian som till vardags spelar i Los Angeles Kings och Mario i Arizona Coyotes har båda Djurgården som favoritlag i SHL. Kärleken till Djurgården kommer i grunden från deras far som är Djurgården och för Adrians del så var det både från brorsan Mario och pappa.

Nu kommer bröderna få spela tillsammans för första gången på väldigt länge. Bröderna hade pratat om hur de skulle ställa sig om frågan kom upp på bordet. Nu har dom möjlighet att tillsammans försvara ett tredje raka guld för Tre Kronor.

– Vi har bara spelat i samma femma en enda gång, säger Mario Kempe till Hockeybladet.

Nu ser de fram mot att möta sommaren tillsammans i Bratislava med Tre Kronor.

– Ja, det ska bli skithäftigt verklige, säger Adrian Kempe.

Först ska bröderna spela i Tre Kronors matcher mot Finland och Ryssland. Till hemmamatchen i Globen kan du fortfarande köpa biljetter till rabatterat pris hos Hockeybladet. Biljetterbjudandet hittar du här>>>

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

16 − 7 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.