Foto: Bildbyrån

Efter nattens 2-4 förlust mot Ottawa stod det klart att New York Rangers åkte ur Stanley Cup. Genast började spekulationerna om hur vidare svenskarna i Rangers kommer till VM eller inte.

Henrik Lundqvist, Jesper Fast, Oscar Lindberg och Mika Zibanejad blev i och med Rangers sorti tillgängliga för VM-spel.

Men räkna inte med att nån av de kommer. Eftersom Fast, Lindberg och Zibanejad alla tre har utgående kontrakt och lär därför inte komma. Och så här säger Zibanejad till Sportbladet angående VM.

– Just nu känner jag bara besvikelse och kan inte tänka på mycket annat, men mitt kontrakt går ju ut så det blir inget.

Men ärligt talat tror jag inte att Grönborg hade plockat in nån av dem ändå. Eftersom inatt kommer antingen Pittsburgh eller Washington åka ur slutspelet och det är där spetsen på anfallssidan finns. Dessutom kan även Anaheim bli utslagna inatt och där finns det också spets som det svenska VM-laget skulle behöva.

Henrik Lundqvist är den enda av New York Rangers svenskar man kan hoppas på, speciellt med tanke på att hans bror Joel finns i det svenska VM-laget.

“Lunkan” har genom åren inte varit speciellt sugen på att spela VM, men eftersom Joel är med i laget, finns det ändå viss hopp om att han ska förstärka Sverige. Men räkna absolut inte med det!

Annonser

Kommentarer

Kommentarer

Scandic