Norge stal en poäng från favoriten

Det var en målfattig drabbning mellan Norge och Tjeckien där Lars Haugen stod för en makalös insats när Norge stal en poäng.

Första perioden gick helt i Tjeckiens favör. Med 12-3 i skott så hade inte Norge mycket att säga till om. Lars Haugen spelade dock väldigt stabilt och var en stor anledning till att den första perioden blev mållös.

Inneffektivitet

Andra akten påminde väldigt mycket om den första. Haugen storspelade och förutom ett Power Play där Norge spelade runt och hade ett par riktigt bra lägen så var Tjeckien fortfarande det klart bättre laget. Bristen på mål gjorde matchen relativt statisk och känslan var helt klart att 0-0 inte alls gör publiken till lags. Skotten i den andra perioden blev 10-2 till Tjeckerna.

Haugen stal en poäng

Den första, andra och tredje perioderna var varandra lika. Tjeckien sköt, Haugen räddade och även det Norska försvaret ska ha all heder för sitt makalösa försvarsspel i den tredje.

Glädjen kortvarig

Glädjen blev kortvarig för den så skicklige Lars Haugen. 1:25 in i förlägningen så lyckades Jan Kovar slänga in en puck som på något sätt lyckades glida in och ge 2 poäng till Tjeckerna som ändå får ses som rättvisa vinnare trots Norges vilt kämpande och skickliga defensiv.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN