HOCKEY-VM: Storbritannien håller sig kvar i A-VM

Storbritannien slog Frankrike i förlängningen med 4-3. Detta innebär att man håller sig kvar i A-VM, medan Frankrike åker ur.

Storbritannien håller sig kvar i A-VM. Det gör man efter att ha slagit Frankrike i den sista gruppspelsmatchen. Efter en mållös första period gick fransmännen ifrån till 3-0 i den andra. Men innan perioden var över hade Storbritannien reducerat två gånger om. I den tredje perioden kvitterade Robert Farmer. En enorm lag insats tog matchen till förlängning där Ben Davies blev stor hjälte när han gjorde det avgörande 4-3 målet. Ett mål som alltså gör att Storbritannien håller sig kvar i A-VM.