BEKRÄFTAT: Tre kronor till Örnsköldsvik

Hockeyfansen i Örnsköldsvik har inte endast ett stundande slutspel i Hockeyallsvenskan att se fram mot. Det kunde idag även bekräftas att Tre Kronor reser upp till Ångermanland för landskamp inför VM.

Idag stod det klart att Tre Kronor vänder upp till norra Sverige för att spela landskamp mot Finland. Inför stundande VM i Schweiz är det garanterat ett vasst lag med energi som publiken får skåda. Tre kronor spelar landskamp i Örnsköldsvik.

Tre kronor till Örnsköldsvik

Idag kunde Modo bekräfta på sin hemsida att Tre Kronor kommer till Fjällräven Center för att ställas mot Finland i Euro Hockey Challenge. Publiken på plats i Örnsköldsvik kommer garanterat se ett taggat Tre Kronor äntra isen onsdagen den 22 april. Tre Kronor kommer till Ångermanland med en mycket positiv form in i landskampen. Med två turneringssegrar, en från Ryssland och en från hemmaturneringen Beijer Hockey Games, är det ett mycket taggat Tre Kronor som reser upp till till Modos hemmatrakter. Det klassiska mötet mot Finland, en match som som alltid innebär stor rivalitet mellan lagen, kommer med stor sannolikhet locka mycket publik. Framförallt de hockeyfans som inte har möjlighet att ta sig till Schweiz för att följa laget i VM.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN