Här anländer Hörnqvist – kan spela redan ikväll

NHL-stjärnorna är snabba att ta sig till VM i Danmark. Patric ”bengan” Hörnqvist har anslutit till laget och kan spela redan i kvällens match mot Schweiz. Även Nashvilles Viktor Arvidsson ansluter till laget idag och även han kan aktuell för spel ikväll.

Patric Hörnqvist har landat i Danmark och har anslutit till laget. Senare i eftermiddag anländer även Nashvilles Viktor Arvidsson. Mattias Ekholm, Filip Forsberg ansluter till laget under morgondagen. NHL-duon Hörnqvist, Arvidsson kan vara aktuella för spel i kvällens match mot Schweiz.

– Får vi välja så vill vi att de spelar av den anledning att de kan komma fortare in i vårt spel och kommer in i spelet på stor rink fortare, säger assisterande förbundskaptenen Johan Garpenlöv till Hockeynews.se

 

Fyra skickas hem

Tre Kronors VM-trupp är komplett. Nashville-trion Mattias Ekholm, Viktor Arvidsson och Filip Forsberg är på väg till VM i Köpenhamn. Arvidsson ansluter i eftermiddag och Pittsburghs Patric Hörnqvist ankom till Danmark på söndagsförmiddagen. Detta betyder samtidigt att VM är över för fyra spelare som nu skickas hem. Lawrence Pilut, Adam Almqvist, Carl Klingberg och John Norman skickas idag hem till Sverige.

– Det är ett besked man inte vill ge, men tyvärr ser det ut så här. Vi har ett visst antal platser. De vet om det. När den här typen av spelare kommer är det alltid lättare för dem att godta beskedet. Självklart är alla tävlingsmänniskor och vill vara kvar så länge som möjligt och spela VM.

Klicka på länken nedan för att se när Patrik Hörnqvist ansluter till VM samtidigt som spelarna tar VM-äventyret slut för spelare som i samma klipp skickas hem.

SE KLIPPET HÄR….

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN