KLART: Han ersätter den skadade stjärnan i Rögle

Rögle ersätter den skadade stjärnan Adam Tambellini under skadeperioden. De lånar in en amerikansk forward från tyska ligan. Kontraktet löper till 24 november.
– Jag har följt Ben i många år, långt innan jag blev sportchef, säger Chris Abbott.

Den skadade stjärnan i Rögle, Adam Tambellini, blir borta ett tag och nu har klubben hittat en korttidslösning. Från Adler Mannheim i tyska DEL hämtar sportchefen Chris Abbott den 32-årige forwarden Ben Smith.

– Jag är tacksam för att Mannheim lånar ut Ben. Jag har följt Ben i många år, långt innan jag blev sportchef, han har massor av erfarenhet från högsta nivå som proffs och har en full verktygslåda och en vinnare på alla nivåer. Precis som alla andra i omklädningsrummet är det spelare med helt rätt karaktär, på och utanför isen. Han fyller luckan som Adam Tambellini lämnat under sin frånvaro, säger Chris Abbott till klubbens hemsida.

Gått fort

Nu hoppas Rögle på att amerikanen ska hinna bli spelklar redan till torsdagens match mot Oskarshamn. Det är snabba puckar för alla parter.

– Det har gått väldigt fort. Jag och frun flög från Frankfurt i går kväll och kom till Ängelholm sent på kvällen och nu är jag här. Jag är väldigt glad över den här lösningen så jag kan få spela match och jag hoppas kunna hjälpa Rögle BK, säger Ben Smith.

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN