JUST NU: Krog stänger för Storhamars supporters

Under kvällen har cirka 1 000 fans från norska mästarna Storhamar invaderat Stockholm inför deras CHL-match mot Djurgården imorgon klockan 15:30. Enligt uppgifter har man fört så mycket liv att en krog tvingats stänga dörrarna för att det förts för mycket liv redan klockan 20.00.

Norge invaderar Sverige? Under kvällen är det alltså cirka 1 000 supportrar från norska storklubben Storhamar som kommit till Stockholm för att festa inför deras match mot Djurgården imorgon i CHL. Nu under kvällen får Hockeybladet.nu uppgifter om att krogen Bagpipers Inn Pub på Rörstrandsgatan har fått stänga sina dörrar då det förts för mycket liv bland fansen. Grannarna har klagat så mycket så att dom hotat att ringa polisen vilket medförde att krogen tog det säkra före det osäkra och stängde.

Fredrik Söderström och legend för Storhamar på plats

Under kvällen har Storhamars tränare och svensken Fredrik Söderström besökt fansen och dragit igång en riktigt god stämning tillsammans med legenden inom klubben Pål ”Magic” Johnsen som spelat hela 21 säsonger i klubben. Med tanke på det så blev stämningen så hög att grannarna klagat såpass mycket att krogen alltså var tvungen att stänga redan klockan 20.00. I vanliga fall har man öppet till 01.00.

Ska öppna igen

Enligt uppgifter till Hockeybladet har krogen tänkt att öppna igen om en halvtimme då man tror att supportrarna kommer att ha försvunnit vid den tidpunkten. Men det lär knappast hända då festen bara har börjat för norskarna. Här har vi en supporter som ”vattnar blommorna” som vi ser via en läsarbild.

JUST NU: Krog stänger för Storhamars supporters
Foto: Läsarbild

Det återstår nu att se hur kvällen kommer att sluta. Öppnar Bagpipers Inn Pub igen som man sagt? Kommer supportrarna stänga fler klubbar? Säkert är att förfesten inför matchen imorgon är väldigt bra, så det blir intressant att se hur mycket man orkar sjunga på matchen på Hovet.

Något som också uppmärksammats i norska medier.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN