CHL: Ett fullsatt kokande Scandinavium väntar

Ikväll är det final i CHL, ett fullsatt kokande Scandinavium väntar finallagen Frölunda och Red Bull München. Hela 1 000 bortasupportrar väntas till finalen.

Finalen i CHL, Champions Hockey League, spelas i ett fullsatt kokande Scandinavium i Göteborg. Men redan dagen innan match så började laddningen på riktigt inför matchen. För under måndagskvällen så träffades Frölundas coach Roger Rönnberg och lagkapten Joel Lundquist, samt motsvarigheterna i Red Bull Münchens Don Jacksson och Michael Wolf.

Men det är inga perfekt förutsättningar för något av lagen inför den stora matchen.

– Vi är redo, men saknar några spelare, säger Münchens coach Don Jacksson till Frölundas hemsida.

Från tränarkollegan Rönnberg låter det liknande.

– Vi har också lite skadebekymmer, men vi vet att vi måste göra vår bästa match för säsongen imorgon. Red Bull Munchen är ett välcoachat och organiserat lag, säger Roger Rönnberg till Frölundas hemsida.

Lagkaptenen i Frölunda Joel Lundquist har lyft ett gäng pokaler i sin karriär, både i Sverige men även på internationell nivå. Han lyfter gärna en ny pokal hemma i Göteborg.

– En fullsatt mästerskapsfinal i vår egen arena. Det är svårt att slå, säger han.

Finalen i CHL mellan Frölunda Indians och Red Bull München börjar klockan 19.00 ikväll. Matchen går att följa på SVT2 med start 18.50 och fortsätter i SVT24 från klockan 20.00. Matchen går även att följa på SVT Play.

Läs mer om Frölunda>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN