AVSLÖJAR: Tre Kronor-äventyret över för succéspelaren

Tre Kronor förlorade tidigare idag med klara 3-7 mot Finland i Carlson Cup. Under morgondagen så börjar NHL-proffsen trilla in inför VM och redan ikväll kommer truppen bantas. Nu kan Hockeybladet avslöja att Tre Kronor-äventyret är slut för SHL:s succéspelare.   

Olle Liss är årets komet inom svensk hockey och har under våren fått sitt stora genombrott. Det belönades med en plats i det Tre Kronor. Det blev succé med fyra poäng på två spelade matcher.

–Jag har kommit in ganska bra i Tre Kronors sätt att spela. Förbundskaptenerna är väldigt tydliga med hur de vill spela, sa Olle Liss till Hockeybladet då.

Äventyret över

Olle Liss hoppades på att få ingå i Grönborgs VM-trupp. Detta blir inte fallet då han fått beskedet att han inte ingår i Tre Kronors VM-trupp i Danmark. Hockeybladet når Olle Liss efter matchen mot Finland men frågan om det blir en fortsättning i Tre Kronor.

-Nej det blir det inte nu är det dags för lite semester, skriver Olle Liss i meddelande till Hockeybladet.

Är du nöjd med tiden i Tre kronor och vad är den största lärdomen du tar med dig därifrån?

-jag är mer än nöjd med denna tiden jag har fått vara med, mer än jag kunnat drömma om. Den största lärdomen är av alla lagkamrater och motståndare som man fått spela med och mot varje match man fått vara med, vissa riktiga världsstjärnor! Det är bara att se och lära när man är med.

Fått mersmak

Olle Liss tid i Tre Kronor är slut för denna gång. Men det lär inte dröja länge innan vi får se honom där igen. Efter framfarten i SHL och landslaget funderar man på hur och om hans personliga karriärsmål ändrats och vad det är nu?

-Jag har fortfarande inte tänkt på min målsättning såhär tätt inpå än, men det ät klart att när man har fått vara med och testat så får man givetvis mersmak på det. Och jag ser med glädje fram emot säsongen som kommer med Rögle och de utmaningar som kommer, avslutar Olle Liss till Hockeybladet.nu

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN