INFÖR SHL: De skäggiga experternas tips

Hockeybladet träffade Hockeyjournalistsveriges bästa skägg och vi snackade om den kommande SHL-säsongen, OS och regler. Vilka som vinner SM-Guld? Det är de eniga om!

Imorgon startar SHL och Hockeybladet har träffat två av Sveriges hetaste hockeyjournalister. Det som förutom expertisen och att de brinner för hockey är skägget. Sanny Lindström, Expressen/CMore och Uffe Bodin, Hockeysverige.se bjuder på sina bästa tips inför säsongen

Regler

Inför säsongen testades nya regler vid tekning, någon som Sanny Lindström berättar att de inte kommer att genomföras. Däremot är flyttas bedömningen av offside i målgården från SHL:s situationsrum ner till domaren på isen. Vad tycker experterna om det?

OS

Vilka lag kommer att drabbas hårdast under OS? Några lag riskerar att bli av med en hel del spelare under OS. Vilka är det?

JVM

Även JVM är en turnering som kan komma att få lag att få ont om spelare. Duon nämner några namn som skulle kunna få spela JVM.

Årets hem-/återvändare

Det är flera hem- och återvändare i SHL den här säsongen. Lindström och Brodin siar om vilka spelare som roffar åt sig den titeln.

SM-guldet

Är Lindström och Bodin ense om vilka som vinner SM-guldet? Det får ni veta när ni kollat vår intervju med dem.

Hockeybladet söker skribenter

Vill du bli Hockeybladets nya skribent? Läs mer här>>>

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN