Viktiga möten, vem blir målskytt?

I samarbete med Betser presenterar Hockeybladet dagens allra bästa spel. Våra spelbloggare letar upp de allra bästa spelen inom hockey varje dag. I första hand är det spel på SHL och Hockeyallsvenskan som gäller. Idag ger jag dig tre spel i matcherna Färjestad-HV71 och Frölunda-Malmö, tar ni rygg?

Den nya spelbloggen tjuvstartar lite här på Hockeybladet. Den första mars sätter vi igång på riktigt då våra spelbloggare tävlar om att förvalta en summa på sitt spelkonto. Häng med och ta rygg redan nu! Du kan också vinna en matchtröja för ditt favoritlag i SHL eller Hockeyallsvenskan.

Kvällens utvalda

Många spännande matcher att se fram emot, jag väljer ut två stycken viktiga matcher för att komma i bra position inför slutspelet. Mycket känslor och att sätta sätta sig i respekt är att räkna med. Domarna kommer verkligen att sättas på prov ikväll.

Färjestad-HV71

Färjestad har verkligen kommit igång på slutet, gör många mål och tagit poäng sex matcher i följd. Varit jämna matcher under säsongen lagen emellan och inget tyder på att så inte blir fallet nu.

HV71 har varit väldigt ojämna, mest på grund av mycket skador i truppen. Nu får de tillbaka Sebastian Wännström som kommer vara spelsugen. Truppen i övrigt har sett väldigt bra ut på träningarna.

Jag kommer lägga 100 kr på över 5.5 mål i matchen till oddset 2.25

Lägger även ett sidospel på 100 kr att Victor Ejdsell gör mål till oddset 3.25

Frölunda-Malmö

Frölunda har tränat på bra och är rejält taggade inför denna match. Vunnit två raka det enda som oroar laget är att man släppt in många mål. Defensiven kommer prioriteras i denna match.

Malmö har även de två raka vinster, bra målvakt och släpper in få mål bakåt. Malmö har verkligen lyckats med sin taktik än så länge under säsongen.

Lägger ett spel, 100 kr på under 5.5 mål i matchen till oddset 1.64

DAGENS BÄSTA SPELTIPS
Match: Färjestad-HV71
Spelstopp: 19.00
Spel: Viktor Ejdsell målskytt
Odds: 3.25
Bet: 100 kr
Vinstchans: 325 kr kronor

Match: Färjestad-HV71
Spelstopp: 19.00
Spel: Över 5.5 mål
Odds: 2.25
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 225 kronor

Match: Frölunda-Malmö
Spelstopp: 19.00
Spel: Under 5.5 mål
Odds: 1.64
Bet:250 kronor
Vinstchans: 410 kronor

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN