SPELBLOGGEN: Stjärnlaget lockar till nattens bästa spel

Nu har Spelbloggen startat i samarbete med Betser på allvar. Våra spelbloggare tävlar om att förvalta 5 000 kronor var under mars, vem vinner? Idag ger Nils dig två spel i nattens spännande NHL-match. Tar ni rygg?

Ett stjärnfyllt möte i NHL står schemat ikväll. Våra spelbloggare Nils och Piotr tävlar om att förvalta en summa på sitt spelkonto. Häng med och ta rygg redan nu!

Tar du rygg?

Förra spelet blev resultatet minus 305 kronor där Luleå gjorde som jag trodde och vann dock bara två mål gjorda. Linköping blev nollade och Olle liss gick mållös av planen. Röglespelet gick in vilket räddade upp något.

Nya tag ikväll och jag har valt en stjärnfylld match i NHL.

Pittsburgh-Carolina

Stjärnfyllda Pittsburgh med Sidney Crosby i spetsen har gått lite upp och ned denna säsong men ligger högt upp i tabellen och jagar hemmafördel i slutspelet.

Carolina har även de en slutspelsplats i potten med en bra målvakt och stabilt försvarsspel som första prio i denna match.

Tippar två spel i denna match.

150 kronor på att Sidney Crosby skjuter mer än 2.5 skott under matchen till oddset 1.90 samt 100 kronor på under 6.5 mål i matchen till oddset 1.88.

DAGENS BÄSTA SPELTIPS
Match: Pittsburgh-Carolina
Spelstopp: 00.59
Spel: Sidney Crosby Ö 2.5 skott
Odds: 1.90
Bet: 150 kronor
Vinstchans: 285 kronor

Match: Pittsburgh-Carolina
Spelstopp: 00.59
Spel:  U 6.5 mål
Odds: 1.88
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 188 kronor
 SPELBLOGGEN: Stjärnlaget lockar till nattens bästa spel
Spelstatistik Nils
Förra spelet: Minus 305 kronor
Kassa innan spel:
 4 686 kronor
Spelat belopp: 250 kronor
Chans att vinna: 473 kronor
Kassa efter spel:  4236 kronor
Antal tidigare lagda spel: 7
Antal tidigare vunna spel: 2
Om spelbloggen
Spelbloggen ger dig dagens bästa speltips inom ishockey. I första hand är det spel inom SHL och Hockeyallsvenskan. Spelbloggen ger dig även även speltips i internationella matcher så som CHL, KHL, NHL och landskamper och mästerskap.
Satsning
Våra bloggare har fått 5 000 kronor var på Betser att förvalta på bästa sätt. När månaden är slut stämmer vi av vem som är vinnaren. Bloggaren lägger minst en procent och max tio procent av sitt innestående kapital. Segrare är den bloggare som har mest pengar på sitt konto när månaden är slut.
Spel
Spelbloggen ger dig det bästa spelet varje dag. Samtliga spel görs på Betser. Du kan också ta del av Betsers odds genom att skapa ett konto och spela här>>>

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN