SPELBLOGGEN: Toppmöte i Hockeyallsvenskan dagens bästa spel

Nu startar Spelbloggen i samarbete med Betser på allvar. Våra spelbloggare tävlar om att förvalta 5 000 kronor var under mars, vem vinner? Idag ger Piotr dig fyra spel i både SHL och Hockeyallsvenskan. Toppmötet i Hockeyallsvenskan lockar..  Tar ni rygg?

Ett toppmöte i Hockeyallsvenskan och Rögles jakt mot slutspel står på agendan i Hockeybloggens andra dag. Våra spelbloggare Nils och Piotr tävlar om att förvalta en summa på sitt spelkonto. Häng med och ta rygg redan nu! Du kan också vinna en matchtröja för ditt favoritlag i SHL eller Hockeyallsvenskan.

Tar du rygg?

Vår bloggare Piotr har valt ut tre matcher där det är jakt om slutspel i SHL och kamp om placeringarna i Hockeyallsvenskan. Nu börjar det dra ihop sig och alla lag vill såklart göra bra matcher.

Rögle-Karlskrona

Rögle kan med vinst skaka av sig Karlskrona, laget kan dessutom fortfarande nå en slutspelsplats, även om den chansen är extremt liten. Rögle är starka på hemmaplan men frågan är om det räcker mot ett Karlskrona som gör allt för att säkra nytt kontrakt.

Karlskrona har vunnit lagens båda tidigare möten och sen ”Honken” anslöt så har laget rest sig en aning. Nu kommer det vara ett desperat Karlskrona som kommer göra allt för att vinna kvällens match.

Jag sätter 150 kronor på att Karlskrona gör fler än 2,5 mål till oddset 2.45.

Leksand-Timrå

Leksand tar emot Timrå och jag tror Leksand vill sätta sig i respekt inför vad som senare kan bli den Hockeyallsvenska finalen lagen emellan. Laget ligger fem poäng efter Timrå inför kvällens match. Vinner laget ikväll så säkrar man en plats i den Hockeyallsvenska finalen.

Timrå har redan säkrat en plats i finalen och man kommer i kvällens match laborera lite i femmorna. Detta tillsammans med ett Leksand som kan säkra en finalplats gör att jag lägger mitt odds på Leksand ikväll.

Jag tror Leksand tar hem detta och vinner efter fulltid 100 kronor på det till oddset  1,80. Jag lägger även 100 kronor på att Leksand vinner den första perioden till oddset 2,55

Björklöven-AIK

Björklöven mot ett AIK som jagar på en tredeplats i tabellen. Jag tror att AIK kommer knipa segern i denna matchen. Speciellt efter nederlaget mot Leksand på Hovet. Björklöven förlorade mot Tingsryd senast med 5-2 och jag tror inte man kan rå på AIK ikväll.

Lägger 150 kronor på att AIK vinner matchen med oddset 2.55.

DAGENS BÄSTA SPELTIPS
Match: Rögle - Karlskrona
Spelstopp: 18.59
Spel: Karlskrona gör fler än 2,5 mål
Odds: 2.45
Bet: 150 kronor
Vinstchans: 367 kronor

Match: Leksand - Timrå
Spelstopp: 18.59
Spel: Leksand vinst (fulltid)
Odds: 1.80
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 180 kronor

Match: Leksand - Timrå
Spelstopp: 18.59
Spel: Leksand vinner första perioden
Odds: 2,55
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 255 kronor

Match: Björklöven - AIK
Spelstopp: 18.59
Spel: AIK vinst (fulltid)
Odds: 2,55
Bet: 150 kronor
Vinstchans: 382 kronor
 SPELBLOGGEN: Toppmöte i Hockeyallsvenskan dagens bästa spel
Spelstatistik Piotr
Förra spelet: Första spelet
Kassa innan spel:
5 000 kronor
Spelat belopp: 500 kronor
Chans att vinna: 1 184 kronor
Kassa efter spel: 4 500 kronor
Antal tidigare lagda spel: 0
Antal tidigare vunna spel: 0
Om spelbloggen
Spelbloggen ger dig dagens bästa speltips inom ishockey. I första hand är det spel inom SHL och Hockeyallsvenskan. Spelbloggen ger dig även även speltips i internationella matcher så som CHL, KHL, NHL och landskamper och mästerskap.
Satsning
Våra bloggare har fått 5 000 kronor var på Betser att förvalta på bästa sätt. När månaden är slut stämmer vi av vem som är vinnaren. Bloggaren lägger minst en procent och max tio procent av sitt innestående kapital. Segrare är den bloggare som har mest pengar på sitt konto när månaden är slut.
Spel
Spelbloggen ger dig det bästa spelet varje dag. Samtliga spel görs på Betser. Du kan också ta del av Betsers odds genom att skapa ett konto och spela här>>>

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

 

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN