SPELBLOGGEN: Pantern får äta upp Modos förlust mot Vita Hästen

Hockeybladets skribenter fortsätter att ge sina bästa tips på spel från Betser som har de bästa oddsen. Idag är det fredag och det innebär att det är Mattias Nilsson som ger dagens tips i spelbloggen. Tar du rygg på spelen?

Då är det fredag igen och det innebär en ny spelblogg signerad Mattias Nilsson. Till kvällens spel har jag har valt ut tre matcher där två av spelen är klassiska ”1X2”, och där en match är över ett visst antal mål. Till skillnad från förra veckan går jag för en lite större vinstsumma ikväll. Nu håller vi tummarna!

Spelstatistik Nilsson
Förra spelet: Två av tre spel satt, plus 78 kronor
Kassa innan spel:
 5 078 kronor
Spelat belopp: 450 kronor
Chans att vinna: 847,50 kronor
Kassa efter spel: 4 628 kronor
Antal tidigare lagda spel: Tre
Antal tidigare vunna spel: Två av tre

Chansningen

Leksand tar emot Karlskrona och det blir seger för hemmalaget. Till oddset 2.00 lägger jag en hundralapp på att laget från Dalarna vinner.

Säkra matchen

I onsdags föll Modo mot Vita Hästen och ikväll kommer Pantern att få betala för det. Modo kommer att komma ut hårt och trots ett tappert kämpande Pantern blir det seger för hemmalaget. Till oddset 1.51 lägger jag 250 kronor.

Målrika matchen

För andra veckan i rad spelar jag på målrik match i Umeå. Ikväll väntar bottenmöte mellan Björklöven och Västervik och jag chansar på att det blir målfest. Till oddset 2.50 lägger jag 100 kronor på att Björklöven gör över 3,5 mål mot Västervik.

NILSSONS SPELTIPS FÖR FREDAGSKVÄLLEN

CHANSNINGEN
Match: Leksand - Karlskrona
Spelstopp: 18.59
Spel: Leksand vinner efter ordinarie tid
Odds: 2.00
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 200 kronor

SÄKRA MATCHEN 
Match: Modo - Pantern
Spelstopp: 18.59 
Spel: Modo vinner efter ordinarie tid
Odds: 1.51
Bet: 250 kronor 
Vinstchans: 377,50 kronor

MÅLRIKA MATCHEN
Match: Björklöven - Västervik
Spelstopp: 18.59 
Spel: Björklöven gör över 3,5 mål
Odds: 2.70
Bet: 100 kronor 
Vinstchans: 270 kronor

Tar du rygg eller vill du spela till bra odds? Klicka på bannern!SPELBLOGGEN: Pantern får äta upp Modos förlust mot Vita Hästen
Om spelbloggen
Spelbloggen ger dig dagens bästa speltips inom ishockey. I första hand är det spel inom SHL och Hockeyallsvenskan. Spelbloggen ger dig även även speltips i internationella matcher så som CHL, KHL, NHL och landskamper och mästerskap.
Satsning
Våra bloggare har fått 5 000 kronor var på Betser att förvalta på bästa sätt. När månaden är slut stämmer vi av vem som är vinnaren. Bloggaren lägger minst en procent och max tio procent av sitt innestående kapital. Segrare är den bloggare som har mest pengar på sitt konto när månaden är slut.
Spel
Spelbloggen ger dig det bästa spelet varje dag. Samtliga spel görs på Betser. Du kan också ta del av Betsers odds genom att skapa ett konto och spela här>>>

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN