SPELBLOGGEN: Målrikt i Umeå

Fyra vunna på sex spel. Henric har börjat onekligen bra. Denna vecka hittar vi spel från både våran egna Hockeyallsvenska, men även från både Norge och KHL. Hänger du på? 

Det fortsätter i samma stil. Den enda plumpen förra veckan var att Luleå faktiskt öste in mål i Timrå, men inte i den sista perioden som jag spelat på. Trots att hemmalaget spelade nästan två minuter med tom kasse. Men man kan inte alltid vinna, nu är det ny vecka och nya tag. Idag far vi både norrut, västerut och österut för att hitta våra spel.

Spelstatistik Henric
Förra spelet: Vinst 290 kronor efter dragen insats
Kassa innan spel:
 5 555 kronor
Spelat belopp: 500 kronor
Chans att vinna:  2 475 kronor
Kassa efter spel:  5 055 kronor
Antal tidigare lagda spel: Sex
Antal tidigare vunna spel: Fyra

Bomben

Björklöven tar emot Leksand i Hockeyallsvenskan. Det är två lag i bra form och lagen emellan brukar sluta i målfest, så även i dag. Vi spelar på att det blir minst 8 mål i matchen till oddset 5.15.

Chansningen

Skellefteå är inne i en väldigt dålig trend just nu, nio raka matcher utan seger (efter full tid). Motståndarna Storhamar från Norge har ett riktigt flow nu med nio segrar på de tio senaste matcherna. Nu är i och för sig svensk hockey bättre än norsk och Skellefteå bör vinna detta möte alla dagar i veckan, men inte nu. Dessutom lockar Storhamars odds till 3.55.

Målfesten

Ja, ni har förstått det nu. Jag tror alltid att det blir mål, många mål. I denna match mellan Severstal Cherepovets – Jokerit blir det även där många mål, men bara till Helsingforslaget. Jokerit kommer inte ha nåt problem med motståndet och gör minst fem mål. Oddset på det ger hela 5.75

DAGENS BÄSTA SPELTIPS
Bomben
Match: Björklöven - Leksand
Spelstopp: 18.59
Spel: Över 7,5 mål 
Odds: 5,15
Bet: 200 kronor
Vinstchans: 1030 kronor

Chansningen
Match: Storhamar - Skellefteå   
Spelstopp: 18.29 
Spel: 1, hemmaseger på ordinarie tid. 
Odds: 3,55
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 355 kronor

Målfesten
Match: Severstal Cherepovets - Jokerit Helsingfors 
Spelstopp: 16.59
Spel: Jokerit gör över 4,5 mål 
Odds: 5,45
Bet: 200 kronor
Vinstchans: 1090 kronor 

Tar du rygg eller vill du spela till bra odds? Klicka på bannern!SPELBLOGGEN: Målrikt i Umeå
Om spelbloggen
Spelbloggen ger dig dagens bästa speltips inom ishockey. I första hand är det spel inom SHL och Hockeyallsvenskan. Spelbloggen ger dig även även speltips i internationella matcher så som CHL, KHL, NHL och landskamper och mästerskap.
Satsning
Våra bloggare har fått 5 000 kronor var på Betser att förvalta på bästa sätt. När månaden är slut stämmer vi av vem som är vinnaren. Bloggaren lägger minst en procent och max tio procent av sitt innestående kapital. Segrare är den bloggare som har mest pengar på sitt konto när månaden är slut.
Spel
Spelbloggen ger dig det bästa spelet varje dag. Samtliga spel görs på Betser. Du kan också ta del av Betsers odds genom att skapa ett konto och spela här>>>

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN