SPELBLOGGEN: Lutar mig mot klassikerlagen och målrikt i norr

Hockeybladets skribenter fortsätter att ge sina bästa tips på spel från Betser som har de bästa oddsen. På fredagar är det Mattias som står för tipsen och ikväll är det Hockeyallsvenskan som lockar till spel. Tar ni rygg?

Äntligen fredag! Helgen står orörd och framför oss har vi en trevlig kväll med matcher i Hockeyallsvenskan. Jag har plockat ut tre matcher där två av spelen är klassiska ”1X2”, men också valt ut en match med spel på över ett visst antal mål. Nu håller vi tummarna!

Spelstatistik Nilsson
Förra spelet: Första spelet
Kassa innan spel:
 5 000 kronor
Spelat belopp: 300 kronor
Chans att vinna: 395 kronor
Kassa efter spel: 4 700 kronor
Antal tidigare lagda spel: Första spelet
Antal tidigare vunna spel: Första spelet

Chansningen

Det blir seger för både Leksand mot Modo ikväll. Det är en liten chansning då jag känner att båda lagen har chans att vinna men med oddset 2.10 känns det bra att spela på seger för laget från Dalarna med tanke på att Leksand har vunnit de tre senaste matcherna mot Pantern. Ikväll blir det fjärde raka.

Bjudningen

Modo har öppnat starkt och med 17 poäng på sju matcher ligger man placerade på andraplats. Oddset för att hemmalaget vinner är 1.68 och ikväll blir det ny seger för Modo när Västervik står för motståndet.

Målrika matchen

Björklöven tar emot AIK och jag har känslan av att det kommer bli en målrik match. Oddset för att båda lagen gör minst två mål (exklusive övertid) är 1.76, och det känns ganska troligt att det blir så.

NILSSONS SPELTIPS FÖR FREDAGSKVÄLLEN

CHANSNINGEN
Match: Pantern - Leksand
Spelstopp: 18.59
Spel: Seger för Leksand under ordinarie tid
Odds: 2.10
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 210 kronor

BJUDNINGEN
Match: Modo - Västervik
Spelstopp: 18.59 
Spel: Seger för Modo under ordinarie tid
Odds: 1.68 
Bet: 100 kronor 
Vinstchans: 168 kronor

MÅLRIKA MATCHEN
Match: Björklöven - AIK
Spelstopp: 18.59 
Spel: Båda lagen gör minst två mål (exklusive övertid)
Odds: 1.76
Bet: 100 kronor 
Vinstchans: 176 kronor

Tar du rygg eller vill du spela till bra odds? Klicka på bannern!SPELBLOGGEN: Lutar mig mot klassikerlagen och målrikt i norr
Om spelbloggen
Spelbloggen ger dig dagens bästa speltips inom ishockey. I första hand är det spel inom SHL och Hockeyallsvenskan. Spelbloggen ger dig även även speltips i internationella matcher så som CHL, KHL, NHL och landskamper och mästerskap.
Satsning
Våra bloggare har fått 5 000 kronor var på Betser att förvalta på bästa sätt. När månaden är slut stämmer vi av vem som är vinnaren. Bloggaren lägger minst en procent och max tio procent av sitt innestående kapital. Segrare är den bloggare som har mest pengar på sitt konto när månaden är slut.
Spel
Spelbloggen ger dig det bästa spelet varje dag. Samtliga spel görs på Betser. Du kan också ta del av Betsers odds genom att skapa ett konto och spela här>>>

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN