Foto: Bildbyrån
Det är dags för den avgörande åttondelsfinalen och playoffserien går mot sitt avgörande. I kvällens spel hämtar vi de bästa oddsen från Betser. I kväll är det Tomas som söker revansch efter förra spelet. Fem heta spel står på menyn, tar ni rygg?

Det är åttondelsfinalen där kvällens vinnare går till kvartsfinal som lockar till spel. Även topplagen i Slutspelsserien har kittlande spel, även kvalet till Hockeyallsvenskan får ett spel. Jag väljer ett fegspel, tre spel som är bra spel till bra odds och till sist ett drag som ger riktigt bra utdelning.

Fegspelet

I mitt första spel, tror jag på en tät tillställning på Hovet mellan AIK och Oskarshamn. Lägger ett spel på att det blir mer än 3,5 mål i matchen. Läs mer om spelet i spelboxen längre ner.

Tre spel till bra odds

Brynäs har fortfarande bra statistik mot Luleå och jag tror att de vinner den matchen, trots att det ser ut att bli en fullsatt arena. Oddset 3,25 på Brynäs gör att det är klart spelbart.

Tror också att det blir fortsatt målsnålt i matchen mellan Luleå och Brynäs, under 3,5 mål till oddset 2,70 lockar och spelas.

I kvalet till Hockeyallsvenskan spelas det play off mellan Kristianstad och Västerås. Västerås vann hemma med 2-0 och kan spela avslappnat ikväll. Oddset 3,10 på Västeråsseger kittlar och är långt från omöjligt.

Draget

Vad som helst kan hända i den avgörande matchen mellan Luleå och Brynäs. En spelare som drar hela 21 gånger pengarna som sista målskytt är Juuso Ikonen i Brynäs. Avgjorde senast i Luleå och har gjort tre mål på sex matcher mot Luleå den här säsongen. Draget spelas Juuso Ikonen gör sista målet i matchen.

DAGENS BÄSTA SPELTIPS
FEGSPLELET
Match: AIK-Oskarshamn
Spelstopp: 18.59
Spel: Över 3,5 mål under ordinare tid
Odds: 1,24
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 124 kronor

TRE SPEL TILL BRA ODDS
Match: Luleå-Brynäs
Spelstopp: 18.59
Spel: Brynäs vinner under ordinarie tid
Odds: 3,25
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 325 kronor

Match: Luleå-Brynäs
Spelstopp: 18.59
Spel: Under 3,5 mål under ordinare tid
Odds: 2,70
Bet: 100 kronor  
Vinstchans: 270 kronor

Match: Kristianstad-Västerås
Spelstopp: 18.59
Spel: Västerås vinner under ordinarie speltid
Odds: 3,10
Bet: 100 kronor
Vinstchans: 310 kronor

DRAGET
Match: Luleå-Brynäs
Spelstopp: 18.59
Spel: Juuso Ikonen gör matchens sista mål
Odds: 21,00
Bet: 50 kronor
Vinstchans: 1 050 kronor 

Tar du rygg eller vill du spela till bra odds? Klicka på bannern!
Spelstatistik Tomas
Förra spelet: Första spelet
Kassa innan spel:
 4 500 kronor
Spelat belopp: 450 kronor
Chans att vinna:  2 079 kronor
Kassa efter spel:  4 050 kronor
Antal tidigare lagda spel: 5
Antal tidigare vunna spel: 0
Om spelbloggen
Spelbloggen ger dig dagens bästa speltips inom ishockey. I första hand är det spel inom SHL och Hockeyallsvenskan. Spelbloggen ger dig även även speltips i internationella matcher så som CHL, KHL, NHL och landskamper och mästerskap.
Satsning
Våra bloggare har fått 5 000 kronor var på Betser att förvalta på bästa sätt. När månaden är slut stämmer vi av vem som är vinnaren. Bloggaren lägger minst en procent och max tio procent av sitt innestående kapital. Segrare är den bloggare som har mest pengar på sitt konto när månaden är slut.
Spel
Spelbloggen ger dig det bästa spelet varje dag. Samtliga spel görs på Betser. Du kan också ta del av Betsers odds genom att skapa ett konto och spela här>>>

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

Kommentarer

Kommentarer