SPELBLOGGEN: Klassikermötet i SHL och Rasmus Dahlin lockar till spel

Hockeybladets skribenter fortsätter att ge sina bästa tips på spel från Betser som har de bästa oddsen. På lördagar är det Piotr som står för tipsen. Förra lördagen blev det full pott med klirr i kassan. Tar ni rygg denna lördag?

Äntligen lördag! Idag är det riktigt fina matcher både i NHL och i SHL. Vad sägs som möte mellan Frölunda-HV71 och klassikermötet Färjestad mot Djurgården! För att inte bränna av all spänning på förmiddagen så avslutar jag med ett NHL-odds framemot kvällskvisten.

Spelstatistik Arvidsson
Förra spelet: Tre av tre spel satt – plus 741 kronor
Kassa innan spel:
 5 741 kronor
Spelat belopp: 600 kronor
Chans att vinna: 1596 kronor
Kassa efter spel: 5 641 kronor
Antal tidigare lagda spel: Tre
Antal tidigare vunna spel: Tre

Chansningen

Jonathan Davidsson har visat fin form i Djurgården och målproduktionen är det inget fel på. Jag tror det håller i sig i matchen mot Färjestad och oddset på att han kommer hänga en kasse är för bra att blunda för.

Bjudningen

Betser bjuder på ett riktigt fint odds på mötet mellan Frölunda och HV71. Vinst för smålänningarna ger nästan 4 gånger pengarna. Helt klart spelbart då HV71 kommer från en övertygande 4-0 vinst mot Växjö. Frölunda må vara revanschsuget men jag tror inte det räcker mot ett HV71 med luft under vingarna.

Kvällens NHL

Kings mot Buffalo och Rasmus Dahlin får avsluta dagens odds. Ingen högoddsare att Kings går och vinner matchen. Men möjligheten att få avsluta kvällen med en Kings-vinst och att få se Rasmus Dahlin på isen får vara värt en slant. Betalar det även söndagspizzan, så varför inte?

 

ARVIDSSONS SPELTIPS FÖR LÖRDAGEN

CHANSNINGEN
Match: Färjestad - Djurgården
Spelstopp: 17.59
Spel: Jonathan Davidsson målskytt under ordinarie tid.
Odds: 3.75
Bet: 200 kronor
Vinstchans: 750 kronor

BJUDNINGEN
Match: Frölunda - HV71
Spelstopp: 15.14 
Spel: Seger för HV71 under ordinarie tid
Odds: 2.75 
Bet: 200 kronor 
Vinstchans: 550 kronor

KVÄLLENS NHL
Match: Los Angeles Kings - Buffalo Sabers
Spelstopp: 21.59 
Spel: Vinst Los Angeles Kings under ordinarie speltid.
Odds: 1.48
Bet: 200 kronor 
Vinstchans: 296 kronor

Tar du rygg eller vill du spela till bra odds? Klicka på bannern!SPELBLOGGEN: Klassikermötet i SHL och Rasmus Dahlin lockar till spel
Om spelbloggen
Spelbloggen ger dig dagens bästa speltips inom ishockey. I första hand är det spel inom SHL och Hockeyallsvenskan. Spelbloggen ger dig även även speltips i internationella matcher så som CHL, KHL, NHL och landskamper och mästerskap.
Satsning
Våra bloggare har fått 5 000 kronor var på Betser att förvalta på bästa sätt. När månaden är slut stämmer vi av vem som är vinnaren. Bloggaren lägger minst en procent och max tio procent av sitt innestående kapital. Segrare är den bloggare som har mest pengar på sitt konto när månaden är slut.
Spel
Spelbloggen ger dig det bästa spelet varje dag. Samtliga spel görs på Betser. Du kan också ta del av Betsers odds genom att skapa ett konto och spela här>>>

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN