SPELBLOGGEN: Hockeylördag (!) där både NHL och SHL bjuder på fina odds

Hockeybladets skribenter fortsätter att ge sina bästa tips på spel från Betser som har de bästa oddsen. På lördagar är det Piotr som står för tipsen och idag är det SHL och NHL som lockar till spel. Tar ni rygg?

Äntligen lördag! Eftermiddagen bjuder på SHL och kvällen på NHL. Vi har en spännande eftermiddag framför oss och en spännande NHL-kväll. Jag har plockat ut tre matcher där två av spelen är klassiska ”1X2”, men också valt ut en match med spel på över ett visst antal mål. Nu håller vi tummarna!

Spelstatistik Arvidsson
Förra spelet: Första spelet
Kassa innan spel:
 5 000 kronor
Spelat belopp: 500 kronor
Chans att vinna: 1241 kronor
Kassa efter spel: 4 500 kronor
Antal tidigare lagda spel: Första spelet
Antal tidigare vunna spel: Första spelet

Chansningen

Daniel Brodin i Djurgården är en chansning men fortsätter han leverera som tidigare så är chansen stor att han fortsätter göra mål. Ikväll står Timrå för motståndet. Oddset på att Brodin ska sätta en kasse är 3.35 helt värt att spela på.

Bjudningen

Luleå har öppnat starkt och hemma mot Rögle som visserligen vann senaste matchen så borde en seger ligga nära i hamn för Luleålaget. 1.68 är oddset och det betalar i alla fall kvällens pizza lagom till NHL-matcherna.

Kvällens NHL

New York Rangers mot Edmonton Oilers vilket möte!! Edmonton har börjat lite skakigt medan Rangers har gått bättre. Krysset ligger nära tillhands. Men magkänslan säger att Oilers kommer vinna kvällens möte. Oddset är 2.35 och det får vara värt en slant.

 

ARVIDSSONS SPELTIPS FÖR LÖRDAGEN

CHANSNINGEN
Match: Djurgården - Timrå
Spelstopp: 15.14
Spel: Daniel Brodin målskytt under ordinarie tid.
Odds: 3.35
Bet: 200 kronor
Vinstchans: 670 kronor

BJUDNINGEN
Match: Luleå - Rögle
Spelstopp: 18.59 
Spel: Seger för Luleå under ordinarie tid
Odds: 1.68 
Bet: 200 kronor 
Vinstchans: 336 kronor

KVÄLLENS NHL
Match: New York Rangers - Edmonton Oilers
Spelstopp: 18.59 
Spel: Vinst Edmonton Oilers under ordinarie speltid.
Odds: 2.35
Bet: 100 kronor 
Vinstchans: 235 kronor

Tar du rygg eller vill du spela till bra odds? Klicka på bannern!SPELBLOGGEN: Hockeylördag (!) där både NHL och SHL bjuder på fina odds
Om spelbloggen
Spelbloggen ger dig dagens bästa speltips inom ishockey. I första hand är det spel inom SHL och Hockeyallsvenskan. Spelbloggen ger dig även även speltips i internationella matcher så som CHL, KHL, NHL och landskamper och mästerskap.
Satsning
Våra bloggare har fått 5 000 kronor var på Betser att förvalta på bästa sätt. När månaden är slut stämmer vi av vem som är vinnaren. Bloggaren lägger minst en procent och max tio procent av sitt innestående kapital. Segrare är den bloggare som har mest pengar på sitt konto när månaden är slut.
Spel
Spelbloggen ger dig det bästa spelet varje dag. Samtliga spel görs på Betser. Du kan också ta del av Betsers odds genom att skapa ett konto och spela här>>>

Spelar du för mycket?
Ring Stödlinjen: 020-81 91 00
Ansvarsfullt spelande

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN