VM-TV: Ett steg närmare #Kungsträdgården

Redan i april lovade Gabriel Landeskog Hockeybladet att det skulle bli #Kungsträdgården den 22 maj. Nu är Tre Kronor ett steg närmare målet, semifinal mot Finland imorgon.

Den assisterande lagkaptenen Gabriel Landeskog har hela tiden trott på sitt lag och redan i april när laget samlades på Hovet var det #Kungsträdgården föddes. Efter segern i kvartsfinalen mot Schweiz är det nära för ett firande i Stockholm.

Stabilt spel

För Hockeybladet berättar Landeskog att Tre Kronor var väl värda segern och att laget bli bättre och bättre för varje dag. Han ser fram mot att komma tillbaka till Köln och spela match i Lanxess Arena.

Inte rädd för Finland

Landeskog tror att Finland kommer att passa Tre Kronor bra och det faktum att Sverige blir bättre och bättre är något som ska göra oss lugna.

Inget problem att resa

För NHL-spelarna i Tre Kronor är det inga som helst problem att resa, det är nästan långt mellan matcherna efter en resa enligt Landeskog.

#Kungsträdgården

Ni får kalla det jinx eller vad ni vill, det är spelarna själva och då Landeskog i synnerhet som ligger bakom målbilden. Vinner Sverige guld så är det fest i Kungsträdgården redan på måndag.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN