TRE KRONOR LIVE: Finalen – Start 20.45 – Uppsnacket innan

0
207

Sverige möter Kanada i VM-finalen och det kommer att bli en spännande tillställning i Lanxess Arena i Köln. Det är dags för VM:s sista match – The winner takes it all!

Finalen, matchen om guldet, Kanada mot Tre Kronor. Kan det bli bättre? Nu har dessutom uppgifterna om att Henke Lundqvist står läckt ut och det gör matchen glödhet. Kommer Kanada kunna hålla sig ifrån Lundqvist, kommer det svenska försvaret hålla rent från kanadensare framför målvakten?

Hockey när det är som bäst

Sverige mot Kanada, två lag späckade med NHL-stjärnor. De lag som spelat sig till finalen utan att kanske övertyga. De har dock tagit sig hit och nu är det bara två medaljer kvar att dela ut. Vilka vinner guld? Vilka får ett silver? Runt 23.00 ikväll vet vi.

Finalen kan bli en klassiker

Det kan bli en sån där klassisk final det pratas om. När två lag som har stjärnor som kan spela hockey på den allra högsta nivån. Spelare som inte var nöjda med att inte vara med i eller åkt ur Stanley Cup. Spelare som brinner för att spela för sitt land.

Vi snackar upp inför finalen, Vi ger er laguppställningarna när de blir klara. Vi tar också ett svep där vi kollar pulsen på publiken, fansen i fanzone utanför arenan.

Häng med!

 

Kommentarer

Kommentarer

LÄMNA ETT SVAR

Vänligen ange din kommentar!
Vänligen ange ditt namn här

femton + tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.