TV: Krüger efter guldet: ”Har haft hur kul som helst”

Han har varit en av Sveriges hårdast jobbande spelare genom hela turneringen och har gjort ett bra jobb match efter match. Hockeybladet.nu träffade Chicago Blackhawks-stjärnan Marcus Krüger efter Sveriges VM-guld.

Han är inte den som gör mest poäng eller snyggast dragningar. Men trots det har han hyllats flitigt av Cmores expert Niklas Wikegård som påstår att han aldrig har gjort en dålig match. Under VM har han bildat fjärdekedja tillsammans med Joel Lundqvist och Joel Eriksson Ek. En kedja som har varit riktigt bra och konstant jobbig att spela mot. Hockeybladet.nu har träffat Chicago Blackhawks och Tre Kronors hårt jobbande forward Marcus Krüger som stod för ännu en stabil insats i finalen.

Krüger: ”Det bästa som finns”

Under turneringen blev det tre assist för Krüger som dock var väldigt nära att bli målskytt i finalen vid Sveriges första mål. Marcus själv förklarar situationen på det här sättet:

–Vi är en man mindre vilket gör att vi inte anfaller lika hårt. Hedman lägger in en puck på mål och på något sätt är vi två stycken själva med deras målvakt. Ingen av oss får tag på pucken men den hoppar in ändå. Det var en grymt skön känsla.

  • Tre Kronor är världsmästare! Bildspel och intervjuer efter segern hittar ni HÄR

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 × 5 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN