Mot nya mål, HV71 away!

Ur spår här kommer Djurgår’n…

Vidare till kvartsfinal i CHL efter en skön vinst mot SAIK i tisdags med en het Dick Axelsson i laget är det dax för en bortamatch mot HV71 i SHL.

Efter en näringsrik frukost på Donken är det dax att hoppa på Snälltåget mot Nässjö där det blir byte till Snällbussen till Jönköping.

Vad finns det att säga om HV det vi inte redan vet? Ja dom ligger på en 6e plats med 32 poäng och vi ligger på en 8e plats med 25 poäng så en vinst i dag skulle smaka mumma.

Vi söker sponsorer som kan hjälpa oss så vi kan ta oss till München den 10e december för att se vårt kära Djurgår’n spela kvartsfinal i CHL, alla bidrag är välkomna.
Vi har en Bortamatchfond på Facebook där man kan sponsra oss, ska försöka dela en länk. Om man vill sponsra oss på annat sätt så skriv en kommentar i kommentarfälltet så hör vi av oss.

https://www.facebook.com/donate/2387961224796170/?fundraiser_source=external_url

Normalt sett så bor vi nere i byn, antingen på Scandic lr Familjen Ericson men nu ska vi bo i närheten av arenan på ett hotell som heter Rc Hotel Sport’s & Business. Fick ett jättebra pris på 490kr för en natt i dubbelrum ink frukost.

Klockan slår 11:00, dax att gå till Krogen

Här på Snälltåget heter det inte Bistron utan Krogen, å det är dax för den obligatoriska klockan 11:00 öl 😎 och förhoppningsvis så ska vi till München den 10e så vi tog oss varsin Spaten 🍺

Glömde skriva att när vi kom till Krogen så mötte vi en Malmösupporter som kände igen oss från denna blogg och Cmore så han bjöd oss på varsin öl 😎

Mot nya mål, HV71 away!
Tack för ölen du snälla Malmösupporter som uppskattar det vi gör fast vi är Djurgårdare, Skål för Djurgår’n ska det va……….. 👊💛❤💙👊
Då kliver vi på Snällbussen i Nässjö

Från Krogen till bussen…

Mot nya mål, HV71 away!
Framme i Nässjö
Mot nya mål, HV71 away!
Bussen som är snäll
Dax för match…
Mot nya mål, HV71 away!
Nu kör vi

1a perioden slutar 1-0 till oss med bud på mer…

2a perioden börjar…

Kom igen nu Djurgår’n hata in pucken…

2-1 till Djurgår’n efter 2a…

Djurgår’n ökar på till 2-0 sen gör Svedberg en tabbe men jag säger att han tappar pucken å så gör HV mål. Men nu kör vi in ändå in i kaklet å kör över Helge Fossmo’s lärjungar i 3e…

*Texten uppdatras under dagen och kvällen

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN