Invasion Skellefteå…

Invasion Skellefteå är inledd och vi se vår DIF på plats borta igen.

Efter det snöpliga uttåget redan i gruppspelet i CHL är det bara att ta nya tag och idag är det dax för bortamatch nr 11 i ordningen denna säsong ink försäsongsmatchena, SHL och CHL.

Skellefteå står som motstånd och i mål har vi Djurgårdsbekante Mantas Armalis, ska bli intressant att se vilken status han är i efter sin sektionen i KHL.

Är det match idag eller?

Här i stan eller ska vi kalla det för byn verkar dom inte veta om att det är match för flera har frågat oss just det var på vi har svarat: Det borde väl ni veta i bor ju i denna hålan?

Nu är det snart dags att börja sjunga upp inför matchen…

Vi leder med 2-0 efter 1a perioden

Efter första 20min så står det 2-0 till vårt kära Djurgår’n å nu väntar den svåra 2a perioden så kom igen nu Djurgår’n å kämpa in pucken…

DIF gör 3-0 och Mantas utgår…

Efter 2a perioden står det 30-16 till SAIK men 0-3 till Djurgår’n och det fick Mantas Armalis att ge upp. Nu väntar 3e perioden och vi hoppas att spelet från 1a och 2a perioden håller i sig, kom igen nu Djurgår’n KÄMPA!!!

Invasion Skellefteå...

Matchen slut, Djurgår’n vinner med 5-0

Å en sådan härlig dag Djurgår’n vann, vem hade trott att våra krigare skulle köra över SAIK efter senaste matchen borta mot Tappara? Inte vi för vi trodde att det skulle bli en jämn match å ev sluta oavgjort men vi klagar inte (hehehe)

Nu sitter vi i lobbyn på hotellet och väntar in spelarn…

Dax att flyga hem till Stockholm

Efter en stabil frulle på hotellet är det nu hög tid att bege sig hemåt, vi tackar Skellefteå för det trevliga bemötande och vi ses igen den 10e Januari.

Redan i morgon är det dax för nästa bortamatch då Djurgår’n möter FBK som vi tyvärr missar pga jobb och andra anledningar men den 30e åker vi till Linköping, på återseend.

Invasion Skellefteå...

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN