KÄRRINGEN MOT STRÖMMEN: När viker Eriksson ner sig?

Hej, nu är jag på gång igen. Det var inte så länge sedan senast. Nu är det vadslagning på gång, när viker Eriksson ner sig?. Vem vågar ställa upp i den för mig, ska tilläggas, mycket kittlande frågan.

De flesta vet väl vid det här laget vad jag tycker om Dick Axelsson? Men frågan handlar inte om vad jag tycker eller om dem som vill ha tillbaka honom i Djurgården.

Nu gäller vadslagningen hur länge ni tror vår sportchef Joakim Eriksson orkar stå emot allt tjat och alla insinuationer om Axelssons återkomst i laguppställningen?

Aftonbladet har ju sin teori klar. Det har tidningen haft länge i och för sig. Men nu går man ett steg längre i sina antaganden. Nu griper tidningens sportskribenter ett halmstrå, som den här gången utgör ett spelarnummer.

Att numret är 31, det vill tidningen få till att ingen annan än Axelssons har rätt till detta. Vilket konkret lär innebära att Djurgårdens sportchef har låst in machtröja nummer 31 för just Axelssons återkomst. Är det dags nu? Undrar tidningen.

Alltid spelat i 31

Den nya målvakten Karri Rämö, som alltid hittills har spelat i tröjor med nummer 31, enligt Aftonbladet, fick i sin debut hålla tillgodo med ingen mindre än Micael Tellqvists tröjnummer. Herre gud, här snackar vi inte om att så ett frö, här talar vi om journalister som strör en hel säck för att få ett svar av Joakim Eriksson.

Detta sker medan Dick Axellson likt egoboyen Zlatan njuter av alla uppmärksamhet.

Själv undrar jag om sportjournalisterna inte ser vilka spelare som finns i Djurgården. Jag säger bara heja Norge. Vem minns inte den fantastiske Epsen Knutsen?

Men att jämföra honom med Michael Haga, det går inte. Det är två olika spelaförmågor. En sak är dock säker, Haga är skitbra! Jag vågar inte skrika allt för högt om honom eller för den delen Olle Alsing och Strandberg plus några till som hittills tillhör mina favoriter. För då blir det som det brukar bli när jag gillar några spelare. De försvinner som en avlöning en fredagskväll i glada vänners lag.

Åter till frågan; Vem vågar säga ett datum när Eriksson viker ner sig! Själv hoppas jag att Joakim Eriksson är som jag och går sin egen väg!

Tack för mig! Vi ses på Hovet!

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN