BLOGG: Många frågor, men tyvärr inga svar!

Hej, nu är jag på gång igen! Det var med stor förväntan och upprymdhet jag anmälde mig till medlemsmötet under onsdagen. Äntligen skulle vi, om än i digital form, få ventilera våra åsikter och inte minst senaste tidens oro över laget och dess prestation.

Mötet skulle vara i 1,5 timmar och jag med många andra hängivna supportrar skickade in frågor. Frågor som vi ansåg vara av största vikt för oss och som vi ville ha klara besked om. Inte minst vi säsongare som betalat in en hel del pengar för våra kort och också efterskänkt insatsen. Vi som bryr oss om Djurgårdens vara eller inte vara, vi som bryr oss om hur vi bästa ska kunna stötta.

Besviken!

Uppradade satt de styrande, i något som kan liknas vid försvarsställning. Som moderator fanns visserligen en röst från medlemmarna.

Jag vet inte om allt var förutbestämt, frågorna väl inövade eller vad man ska kunna jämföra denna mellanmjölks tillställning. Jag som inte ens tål mjölk har bara ett ord att ta till, jättebesviken.

Politikersvammel!

Jag väntade mig inte svamlande eller långa utläggningar som mer kändes som undanflykter från några politiker. Nej jag väntade mig klara besked om fortsatt förtroende eller inte för tränarstaben. Jag väntade besked om spelidé, om varje års skador som tycks vara mera regel än undantag för Djurgården. Jag väntade mig besked om publik och inte bara i TV-rutan vid vissa tillfällen få se en hel del människor släppas in på Vip-läktaren.

Ett av svaren var att man hade ändrat lite i ordningen i båset. Oj, jaha, och…?

Man talade om att det är farten på dagens hockey som gör att alla LAG, inte bara Djurgården, får skadade.

Men ingen nämnde att allt tydligen är klart att Robert Ohlsson fått ett nytt kontraktsförslag på två års. Om detta gäller även Musse Håkansson, gavs inte heller besked.

Nyförvärv mumlades det lite om, inte heller här talades det om att en amerikansk back är klar. Spelidén och hur Djurgården spelar det bredde man ut sig om och gav en lång harang, som mera verkade vara en skrivbordsprodukt, diagram och uträkningar som inte ger minsta utrymme för individuella prestationer.

Nej, ni styrande! Tala klarspråk till oss som vill klubben väl, först då kan ni räkna med vårt helhjärtade stöd även i fortsättningen!

Jag kan bara hoppas att det av nya vd:n Thomas Kraft utlovade nästa mötet blir en helt annan föreställning än den välregisserade som de styrande bjöd upp till under onsdagen!

Tack för mig! Vi ses på Hovet!

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN