HOCKEYSNACK: ”CSR – Att göra gott” med gäster

Säsongens 14:e avsnitt handlar om ”CSR –Att göra gott”, Corporate Social Responsibility, CSR,  vad är det egentligen?

”Att göra gott” via Corporate Social Responsibility, CSR, jobbar många föreningar och företag med. Idag träffar vi på Hockeysnackspodden Björklövens vd Anders Blomberg och Hugo Zetterström en elvaårig hockeykille. Företag, organisationer, föreningar och spelare kan göra stora skillnader för både samhället och enskilda personer. I det här tvådelade avsnittet träffar vi både en förening som genom insatser vill bidra till ett bättre samhälle, och en spelare som är mottagare av insatser från organisationer, föreningar och spelare.

Två delar

I den första delen pratar vi med Anders Blomberg som är VD för Björklöven. Han berättar om deras projekt ”Gröngul kompis”, med vilket de vill inspirera alla till att vara schyssta och välkomnande mot andra människor i alla forum. De utgår från sin värdegrund som till stora delar vilar på FN:s deklaration om mänskliga rättigheter.

I del två träffar vi Hugo Zetterström, en 11-årig hockeykille som lever med en hjärntumör. Hugo är en stor inspiratör för många andra, men hur ser hans vardag ut och vad betyder hockeyn för honom? På vilka sätt stöttar, motiverar och underlättar organisationer, föreningar och spelare för Hugo och hans familj? Här får du flera bra exempel på vad som kan göras och en förståelse för hur mycket en insats betyder.

Trevlig lyssning!

Fler avsnitt i Hockeysnackspodden.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN