Kapitel 3 – Tack Kongo & välkommen tillbaka GV Sara

Efter lite mer än en vecka nere i Slovakernas residensort börjar GV-sällskapet bli hemmastadda.

Vi har testat slovakernas nationalrätt ”Bryndzové halušky” – potatisdumplings med fermenterad getost (gött!), blivit bjudna på slovakisk slivovica (inte lika gött) & fått uppleva den slovakiska gästfriheten i största allmänhet (svingött).

Att Gula Väggen har en egen seriefigur i Hasse Kongo är det säkert få, om ens någon, som undgått. En glädjespridare av astronomiska mått som är direkt oumbärlig för våra tillställningar, varför det inte är utan sorg som denne karaktär begav sig hem till Sverige i tisdags – just som han precis börjat hitta hem till vårt VM-boende utan karta och kompass. Tack Hasse för att du förgyllde detta mästerskaps första 3 matcher! Nu kommer GV-Sara tillbaka igen tillsammans med säkerhetschefen G2 och fyller ditt vakuum.

Succé på isen & succé på Astra Pub!

WOW! Efter den trevliga starten i fredags (och då syftar vi naturligtvis inte på den sportsliga insatsen) så blommade Astra Pub ut till den magiska svenskborg som den är tänkt att vara! Tvärfullt mot Italien, fullt mot Norge & när prognosen visade att det skulle vara lite glesare med gulklädda vikingar under Österrikematchen så blev det, ja, fullt igen. Vi har fått mängder med fantastiska komplimanger för svenska fansens egen Fanzone – men det ska ju vara precis tvärtom! Vi spelar bara lite Roger Pontare och satt upp några hundra ballonger, det är NI, världens bästa supporters, som skapar den elektriska stämningen inne på Astra Pub. Att få vara en del av denna supporterhord är en ynnest – och vi njuter varenda sekund när vi går till jobbet!

Imorgon väntar Schweizerostarna – en tuff nöt att knäcka kan tänkas, men UD pratar om uppemot 3000 tillresta svenskar – och kommer dessa på både Astra Pub-uppvärmningen & arenan så kan Schweizarna hälsa hem. För Er som ännu inte funnit någon biljett så visar vi Sverige-Schweiz på storbildsskärm inne på Astra Pub!

Vi öppnar som vanligt kl.12.00, men med en förväntan på hundratals törstiga svenskar är vår varmaste rekommendation att hänga på låset!

#tackhassekongo
#välkommentillbakagvsara
#allaskamed
#gulaväggen

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN