Vanligaste misstagen vid betting på hockey

Från att alltid klicka på favoriten, enbart spela på form, nedvärdera reservmålvakten till att överskatta hemmaplansfördelen. I den här artikeln tittar vi närmare på de vanligaste misstagen vid betting på hockey.

I grunden finns det fyra fallgrops-kategorier när bettare spelare på hockey. Den första är att man inte sparar historik över sina bets. Det andra är att man går för mycket på känslor. Det tredje är att man tar emot tips från bedragare. Det fjärde är att man använder sig av för få spelbolag.

För lite data för mycket känslor

Ett av de vanligaste misstagen är att man inte sparar historiken på sina vadslagningar. Att inte använda spread-sheets eller någon annan form av bokföring är en kardinalsynd. Människans minna är selektivt. Om du inte loggar dina vadslagningar kan du inte få datan och överblicken. Då kan du inte lära dig av dina vinster och försluter, vilket leder till att du inte kan analysera eller utvärdera dina resultat. Vilket i värsta fall leder till att du återupprepar dina vadslagningsmönster, på vins och förlust, så att säga.

Utan överblicken på din historik ökar du risken att återupprepa några av följande fem vanliga känslostyrda misstag.

1. Underskatta reservmålvakten

När reservmålvakten går in brukar reaktionerna inte vänta på sig. Men reaktionerna står ofta inte i proportion till differensen mellan ettan och tvåan. Framför allt inte när det rör sig om merparten av lagen i NHL. Se därför till att kolla vem reservmålvakten är, innan du anpassar ditt spel. Ett sätt du kan få bättre koll är genom att läsa mer om hockey och betting här.

2. Överskatta hemmaplansfördelen

Det finns hemmaplansfördel. Utan tvekan. Problemet är att det är lite för lätt att överskatta den effekten. Men det är oftast bara med några få procentenheter. Klicka inte på hemmalaget av slentrian.

3. Spela på bra form

Om du överväger att vadslå baserat på hur många vinster de tagit i rad är det bättre att du låter bli. I synnerhet om det gäller NHL. Det är enklare för ett lag att släppa en dålig förlustrad om de spelar ofta. Det är inte som med de sämre lagen i de större fotbollsligorna där det är lång mellan matcherna. Formen har i grunden en mindre inverkan i hockey generellt.

4. Spela på det bättre laget

Hockey är inte lotto. Hockey är heller inte fotboll. Den största skillnaden är lönetaket och mängden matcher. I NHL är oddsen mycket jämnare. Även om ett lag har en statisk som visar att man vinner 8 av tio matcher så är spelen så många så att det sämre laget vinner hyfsat många gånger ändå.

Bedragare och för få spelbolag

Tyvärr har det blivit allt vanligare med tips från bedragare. Det finns många tippare som vill ta betalt för sina tips medans de ljuger om sina tidigare resultat. Se därför alltid till att speltiden kommer in från bekräftade källor.

Slutligen, när du följer hockeytips kommer du stöta på spel från hela världen, inte minst mindre ligor. Det är inte möjligt att spela på alla ligor från ett bolag. Fler bolag är fler möjligheter. Titta också på hur oddsen skiljer sig på de olika bolagen.

Kommentarer

Kommentarer

liknande artiklar

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

DELA ARTIKELN